BABYSITTER in Marea Britanie! Plecari urgente!

Banca de joburi

04-06-2010 | EXPIRA LA 10-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul Au Pair este un program international de schimb cultural care da posibilitatea tinerilor din Romania sa viziteze Anglia, sa participe la cursuri pentru invatarea limbii engleze si sa castige bani, timp de maxim 2 ani.
NOU!!! Romanii care sunt plasati ca Au Pair in Anglia si stau mai mult de 1 an prin acest program castiga dreptul definitiv si legal de a lucra in Anglia in orice alt domeniu doresc.


CERINTE

Nu exista cerinte speciale, acest program fiind indicat pentru tinerele, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, necasatorite, care doresc sa se familiarizeze cu munca intr-o tara straina, sa viziteze, sa isi perfectioneze limba straina si sa castige bani.


BENEFICII OFERITE

Salariul este intre 400-600 lire sterline / luna. Programul de lucru intre 5-8 ore / zi, 5-6 zile / saptamana. In general familiile gazda ofera AuPair-ului posibilitatea sa castige bani suplimentari prin joburi part-time sau prin marirea numarului de ore de munca; astfel se ajunge usor ca Au Pair-ul sa castige intre 400 - 800 lire / luna.
Durata contractului este de minim 12 luni, timp in care veti avea cazarea si masa asigurate de catre familia gazda.


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca.