AUPAIR(BABY-SITTER) IN MAREA BRITANIE

OVERWORLD AU-PAIR AGENCY

28-04-2006 | EXPIRA LA 04-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

OVERWORLD AUPAIR AGENCY ofera contracte AuPair pentru tineri in Marea Britanie. Activitatea de AU PAIR consta in ingrijirea copiilor familiei gazda (baby-sitting) si menaj usor.
Responsabilitatile Au Pair-ului: sa te plimbi cu copiii, sa-i imbraci, sa le faci baie sau sa le dai sa manance, sa te joci cu ei si sa-i ajuti la teme, sa prepari mancaruri usoare, sa faci patul copiilor sau sa le calci hainele, trebuie sa duci si sa iei copiii de la scoala, sa mergi la cumparaturi, sa dai cu aspiratorul, sa stergi praful, baby-sitting seara, 2 zile pe saptamana. Au Pair-ul nu este o menajera, responsabilitatile sale nu includ menajul greu precum spalatul geamurilor sau curatenia generala.


CERINTE

- necasatorit(a), varsta intre 18 si 27 ani, experienta cu copiii, nivel de scolarizare minim bacalaureat, fara cazier, cunostinte de limba engleza (cel putin nivel conversational), fara probleme medicale de ordin fizic sau psihologic, persoana responsabila, care iubeste copiii, capabila sa ofere familiei gazda sprijin si suport in ceea ce priveste ingrijirea copiilor, serioasa si politicoasa care e in stare sa isi ia responsabilitatile in serios, dispusa sa ajute la treburile usoare din casa (sters praful, calcat)

Sunt considerate avantaje: posesia permisului de conducere, experienta anterioara in cresterea si ingrijirea copiilor minori precum si background educational cu specific in domeniul: medical, asistenta sociala, invatamant.


BENEFICII OFERITE

-contract AUPAIR pe o perioada cuprinsa intre 3 luni-2 ani;
- bani de buzunar intre 60-90 lire sterline/saptamana - program de lucru:5-8 ore /zi;
-pensiune completa in casa familiei gazda (camera personala cu TV, mesele asigurate gratuit). In concluzie, banii de buzunar reprezinta ECONOMII.
-1-2 zile libere pe saptamana. Pentru un contract mai mare de 6 luni de zile, se acorda 2 saptamani de vacanta (cate o saptamana dupa fiecare 6 luni petrecute cu familia gazda) +ALTE BONUSURI oferite de familia gazda;
-curs de limba engleza in urma caruia obtii diploma recunoscuta international;
- lista cu persoanele au pair din zona respectiva (pentru o mai buna integrare a AU PAIR)
- asigurarea de timp liber pentru a urma cursurile de perfectionare a limbii engleze.


DESCRIEREA FIRMEI

AGENTIE ACREDITATA DE MINISTERUL MUNCII IN RECRUTARE SI SELECTIE PERSONAL IN TARA SI IN STRAINATATE