Asistenti medicali in Irlanda de Nord

Cas Enterprise Projects

22-03-2014 | EXPIRA LA 22-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Oferta de munca :
Salariu – cuprins intre 11.11 £ pe ora si 14.50 £ pe ora in baza experientei pe care o aveti. Ore de munca pe saptamana cuprinse intre 37 si 39 cu schimburi de 12 ore dar exista posibilitatea si schimburilor de 8/9 ore.
Sprijin garantat in ceea ce priveste platirea biletului de avion, preluarea de la aeroport , ajutor in gasirea unei cazari potrivite, National Insurance Number, 300 £ bonus initial plus 1000 £ ca avans de salariu.
Cerinte esentiale pentru locul de munca : Limba engleza nivel intermediu B1/B2, registrarea pentru licenta ca asistent medical la NMC. Asistenti medicali fara numarul PIN , pot incepe munca ca asistent pre-registrat fiind platit la inceput 10.95 £ pe ora.
Compania furnizeaza asistenta generala, tratamente calmante pentru ingrijirea persoanelor in varsta cu probleme oferind servicii de cura intermediara si nu in ultimul rand ajutand persoanele tinere cu dizabilitati fizice. Casa de batrani este sprijinita si de alti specialisti medici.
Serviciile de cura intermediara, sunt sprijinite de profesionisti sanitari, de exemplu terapeuti ocupationali si fizioterapeuti.Echipa de asistenti cuprinde infirmiere, asistente medicale calificate, ingrijitori si operatori sanitari cu experienta. Lucram in colaborare stransa cu persoanele rezidente, familiarii persoanelor ingrijite si profesionisti sanitari pentru a putea oferi un serviciu de cura incentrat pe personalitatea si situatia fiecarei persoane.
Ca asistent medical registrat ve-ti avea posibilitatea de a avea complet control pe durata intregului schimb de munca, pentru a putea asigura un nivel inalt de cura si tratament, transformand in mod pozitiv vietile persoanelor in tratament in casa noastra de cura.
Printre responsabilitatile dumneavoastra se enumera : Asigurati-va de a oferi mereu un stardard excelent al tratamentului persoanelor, interesandu-va mereu de nevoile si dorintele lor
Rivizitati si reinnoiti programul de tratament, pentru a fi mereu in ton cu schimbarea nevoilor fizice, psihice, sociale si psicologice al fiecarui pacient.
Comunicare in mod cald si profesional cu vizitatori, membrii de familie, prieteni sau alte persoane interesate de stare de sanatate a pacientului interesat.
Fiti mereu pus la punct cu procedurile legale, asigurandu-va mereu ca respectati normele de functionare a companiei.
Divizia noastra specializata, The Huntercombe Group, este unul dintre cele mai importanti specialisti in furnizarea tratamentelor de cura, cu spitale si case de cura localizate oriunde in Anglia si Scotia, ocupanduse printre altele de : Sanatate mental a adultilor si probleme de comprensiune, Neurodizabilitate si probleme de functionare a creierului, probleme de comportament in copii si adolescenti, dependente si copii cu nevoi speciale.
Locatii : Cautam in momentul de fata asistenti medicali pentru positii vacante in Irlanda de Nord, Anglia si Wales.


CERINTE

Cv in limba engleza si format word
Limba Engleza nivel minim mediu B1/B2

2 referinte profesionale


BENEFICII OFERITE

300 £ bonus si 1000 £ salariu in avans
bilet de avion platit de angajator
sprijin in gasire unei cazari corespunzatoare


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de plasare a fortei de munca in Marea Britanie