ANGLIA - PLECARI URGENTE, CONTRACTE LEGALE SI PROFITABILE! PROMOTIE INCREDIBILA !

Banca de joburi

14-03-2009 | EXPIRA LA 05-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Ai intre 18-27 ani ?
-Cunosti limba engleza la nivel minim conversational ?
-Doresti sa lucrezi in cadrul unei familii ca baby-sitter beneficiind de masa si cazare gratuit?
-Doresti sa faci bani (posibilitate castig intre 400 si 600 lire sterline / luna) ?
-Doresti sa pleci rapid si ieftin prin intermediul acestui program?
- Doresti ca dupa un an sa poti munci in UK in orice domeniu?
Atunci aceasta este sansa ta ! Profita de ea si rezervati un loc in programul Au-pair acum!
Daca te inscrii pana la data 20 martie, cu doar 118€ ai ocazia sa pleci ca aupair/babysitter in Anglia cu sustinere pe toata perioada contractului. Mii de tineri inaintea ta au profitat de acest program cultural-guvernamental si s-au ales cu bani, engleza la perfectie, perspective de cariera, prieteni multiculturali si cu o experienta britanica de neuitat.

Programul Au Pair este un program international de schimb cultural care da posibilitatea tinerilor din Romania sa VIZITEZE O TARA STRAINA, sa participe la cursuri pentru invatarea limbii engleze si sa CASTIGE BANI.

Principalele dumneavoastra RESPONSABILITATI constau in a ingriji copii familiei gazda, de a-i duce si aduce de la scoala sau gradinita, dupa caz, de a-i hrani, de a va juca impreuna cu ei si de asemenea de a face menaj usor in casa, adica sa stergeti praful, sa dati cu aspiratorul, lucruri pe care oricum le faceti si acasa.
Pe langa aceste responsabilitati care va vor ocupa circa 5-8 ore pe zi veti face si baby-sitting maxim de 2 ori pe saptamana.


CERINTE

Conditii pentru a devenii Au Pair:

- varsta maxima 27 ani inclusiv
- necasatorit(a) si fara copii
- cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie
- sa nu mai fi fost Au Pair in Marea Britanie
- cazier curat
- experienta sau placere in supravegherea copiilor


BENEFICII OFERITE

Aveti o SERIE IMPORTANTA de AVANTAJE:

- Veti fi platit(a) cu minim 80 £ pe saptamana (pentru cei care nu cunosc limba engleza la nivel conversational) si maxim 120-150 £ pe saptamana. Din experienta noastra de mai bine de 5 ani pe acest program, mai toti Au-Pair-i si-au marit acesti pocket money; muncind in timpul liber, ajungand chiar sa-si dubleze aceste venituri.
- De asemenea, aveti o sansa extraordinara de a va perfectiona nivelul limbii engleze, atat in cadrul familiei gazda, cat si prin participarea la cursuri de limba engleza avizate de Oxford sau Cambridge.
- Este o experienta de viata extraordinara care va ofera sansa de a va familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii si al zoneiin care veti locui pe perioada in care veti fi ca un BIG BROTHER pentru copii familiei gazda.
- Veti fi cazat(a) intr-o camera separata cu tot ceea ce este necesar pentru a va simti confortabil. De asemenea, veti lua masa impreuna cu familia si veti avea asigurare medicala platita de familia gazda.
- Toate familiile care angajeaza Au Pairi de la agentia noastra sunt supuse verificarii eligibilitatii, astfel incat acestea sa-si poata permite sa plateasca un AU-PAIR, sa-i ofere o camera separata in casa complet utilata si mobilata si sa nu fi avut in trecut o relatie neplacuta cu alti AU-PAIRi.

Familiile va incurajeaza sa lucrati ore suplimentare pentru care veti fi platit. De asemenea, va puteti gasi diferite job-uri part time, astfel, cei care au plecat prin intermediul Agentiei noastre pana acum au reusit sa-si dubleze banii de buzunar.

Limita o stabilesti doar tu!

Grabiti-va, locurile sunt limitate! Nu ezitati! Aceasta este sansa dumneavoastra de a lucra legal in ANGLIA!


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca.