Ajutor bucatarie si bar – Glasgow, Scotia

Job Success

11-07-2011 | EXPIRA LA 10-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul combina atribuitiile unui ajutor la bucatarie - in timpul zilei si unui portar si barman, in timpul noptii, in cadrul unui hotel situat in apropiere de orasul Glasgow, Scotia.
Timpul de lucru este de 30 de ore/saptamana, iar programul zilnic de maxim 8 ore, incluzand pauza de masa, este impartit intre tura de zi (cand persoana selectata va lucra ca ajutor de bucatar) si tura de noapte (cand va functiona ca barman si portar). Pauzele de masa sunt de 30 de minute.
Salariul oferit este de 5.93 GBP/ora, permisul de munca este de tip Yellow Card (angajarea se face in paralel cu inscrierea la un curs de calificare la locul de munca -NVQ, inscriere pe care o vom realiza inainte sa semnati contractual de munca). Dupa 12 luni exista posibilitatea obtinerii permisului de rezidenta permanenta in UK – deci si posibilitatea de a obtine orice loc de munca potrivit cu calificarea dumneavoastra si de a va cladi viitorul in Marea Britanie.
Acest loc de munca permite, datorita programului, obtinerea unui al doilea loc de munca in timpul zilei, pentru completarea si cresterea substantial a veniturilor.


CERINTE

Cautam persoane care sa aiba cunostinte bune de limba engleza si o atitudine placuta, potrivita pentru lucrul cu clientii hotelului.


BENEFICII OFERITE

Salariu de 5.93 GBP/ora;
Contract pe perioada nedeterminata;
Cursuri de calificare la locul de munca;
Dupa doar 1 an, obtineti o calificare recunoscuta si acte de rezidenta in Marea Britanie (Blue card).

Puteti candida indiferent din ce localitate a tarii sunteti! Avem posibilitatea de a realiza interviuri in orice zona a tarii – veti beneficia de sprijinul nostru


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare pentru UK