ACTUARI - Londra, UK

S.C. TJIC S.R.L.

08-04-2011 | EXPIRA LA 08-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descriere job: ACTUARI - MAREA BRITANIE
Un actuar este o persoana preocupata de managementul riscului. Actuarul este cel care aplica analize si teorii matematice, statistice, economice si financiare pentru a genera solutii de control a riscurilor financiare sau a expunerilor viitoare.

Domeniile traditionale in care lucreaza un actuar sunt: asigurarile de viata si asigurarile generale, pensiile, sistemul bancar, consultanta, investitiile.

O mare parte din raspunderea unui actuar se refera la stabilirea sumelor de investit in asigurari, pensii, piete de capital sau alte servicii financiare. De aceea, actuarul este una dintre profesiile cu cea mai mare influenta in lumea financiara.

Formarea profesionala a actuarilor este conceputa astfel incat sa-i ajute sa se implice in managementul de risc si financiar al institutiilor financiare (asigurari de viata, asigurari non-viata, fonduri de pensii, banci comerciale). Acestia sunt responsabili cu consultanta consiliului de administratie in privinta urmatoarelor aspecte: stabilirea preturilor produselor, rezerve, solvabilitate, managementul capitalului, profitabilitate, managementul riscului financiar etc.


CERINTE

- Experienta de minim 2 ani in domeniul Asigurarilor
- Cel putin la jumatatea studiilor la o insitutie care pregateste Actuari (cu recunoastere in UK)- sau finalizate
- Engleza la un nivel bun


BENEFICII OFERITE

- Posibilitate de a lucra in Londra
- Salariul porneste de la 40.000 GBP la 90.000 GBP pe an. Poate fi mult mai mare. Multi directori ai companiilor mai de asigurari si-au inceput cariera pe acest job de actuari.


DESCRIEREA FIRMEI

Cautati oferte de locuri de munca in strainatate? Aplica online pentru locuri de munca in Anglia, Au Pair Ingrijire copii, oferte in Grecia, Cipru, Criuse Ships jobs pe rauri din Europa: chelneri, barmani, bucatari, ajutor de ospatar, cameriste.
www.transylvania-jobs.com - Locuri de munca in strainatate