Responsabil logistica firma servicii mutare interne si internationale

GLOBAL RELOCATION SERVICE

07-08-2017 | EXPIRA LA 16-08-2017

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Raspunde de gestiunea fizica a stocului de marfa, gestiunea parcului auto, gestiunea spatiilor de depozitare. Este persoana de legatura cu clientii in probleme legate de livrari, transport si operatiuni legate de parcul auto ( vignete, inspectii si revizii tehnice, reparatii, intretinere, etc).Mentine actualizate bazele de date privind activitatile desfasurate.Este necesar sa poata manevra incarcator-descarcator. Sunt mari posibilitati de promovare in cadrul managementului, functie de rezultatele obtinute.


CERINTE

Persoana inteligenta, responsabila, pro-activa, cu abilitati de comunicare si organizare, cu memorie vizuala buna, cu atentie concentrata si distributiva, cu simt practic si tehnic, cu dispozitie fizica atletica, punctuala si care comunica bine cu oamenii. Ca si caracteristici de personalitate sunt necesare usurinta in manipularea fizica si ordonarea obiectelor in mediul profesional, conformismul, ordonarea eficienta, sociabilitatea, tactul si amabilitatea.


BENEFICII OFERITE

decontare transport si bonusuri de performanta


DESCRIEREA FIRMEI

Global Relocation Service este o firma specializata in mutari locale si internationale oferind transport terestru, maritim si aerian