Inginer proiectant HVAC Catia v5 - Delphi LUXEMBOURG

Cambric Consulting SRL

09-08-2008 | EXPIRA LA 15-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proiectare asistata de calculator in domeniul modulelor de aer conditionat pentru automobile (HVAC), design componente din plastic (carcase, valve), utilizand CATIA v5, la sediul clientului Delphi in Luxembourg.
Contractul se desfasoara pe o perioada lunga de 2 ani in Luxembourg, cu posibilitate de prelungire.


CERINTE

Studii superioare tehnice.
Experienta in activitatea de proiectare si/sau productie in HVAC, cel putin 2 ani.
Cunostinte CATIA v5, nivel avansat.
Cunostinte bune de limba engleza(citit/vorbit).
Abilitati de comunicare cu clientul si cu furnizorii.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial la nivelul inginerilor din Occident.
Mediu de lucru deosebit, in echipa clientului in Luxembourg.
Oportunitate de dezvoltare profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

Cambric este furnizor de servicii de inginerie in industria auto si aeronautica, incluzand proiectare asistata de calculator si analiza cu element finit. Functionand din 1989, Cambric Corporation are sediul central in Salt Lake City, Utah SUA si isi desfasoara activitatea in alte locatii din SUA, Germania si Romania. Printre clientii majori se afla firme de varf din SUA si UE: Caterpillar, Parker, Perkins, Sulzer etc.
In Romania, Cambric opereaza din 1997, cu sediul central la Brasov. Din 2004, Cambric are un punct de lucru la Craiova. Din aprilie 2006, sistemul de management al calitatii este certificat ISO 9001:2000.
In Cambric isi desfasoara activitatea 200 de ingineri de diverse pregatiri pe platforme CAD si CAE: Pro/Engineer, Catia v4/v5, Unigraphics, Solidworks, Inventor, Hypermesh, Abaqus. Principalele caracteristici ale mediului de lucru Cambric sunt profesionalismul angajatilor, instruirea in platforme CAD/CAE, dezvoltarea profesionala si posibilitatea de a lucra la sediul clientilor in SUA si UE.
Pentru detalii: vizitati www.cambric.com; contactati-ne prin email: casutapostala@cambric.ro; job@cambric.ro; tel: 0268-319-000 (Brasov); tel: 0251-410-622 (Craiova).