Personal hotelier

Simos Tourism Services SRL

05-02-2012 | EXPIRA LA 05-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Simos Tourism Services recruteaza personal hotelier pentru hoteluri din Alto Adige/Süd Tirol (Italia) incepand cu perioada decembrie 2011. Compania noastra ofera contracte pe termen scurt/mediu/lung in functie de disponibilitatea si pregatirea dumneavoastra pentru urmatoarele pozitii:ospatari, barmani, bucatari si ajutori bucatari, personal bucatarie, cameriste.


CERINTE

Minim 1 an experienta in pozitii similare si cunostinte de limba germana /italiana la nivel mediu/avansat , attitudine al servizio , pentru pozitiile de ospatari si barmani.
Minim 2 ani experienta in bucatarie internazionala si certificate de calificare pentru pozitiile de bucatar si ajutor bucatar. Cunostinte de limba germana /italiana reprezinta un avantanj .
Pentru celelalte pozitii se cere conditie fizica buna, experienta si cunostinte germana/italiana reprezinta un avantaj .


BENEFICII OFERITE

Cazarea si masa (3 mese pe zi) sint asigurate GRATUIT de catre angajator in cadrul hotelului. Toate aceste informatii vor fi aduse la cunostinta aplicantilor inainte ca acestia sa accepte pozitia oferita.


DESCRIEREA FIRMEI

Simos Tourism Services is a new born Romanian branch of a Italo-German holding operating in the international tourism industry in the last 20 years.