Muncitori in Fabrici - Depozite - Italia

Work Experience

01-04-2009 | EXPIRA LA 07-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Oferta de munca in domeniul industrial Italia este in cadrul fabricilor/ depozitelor cu profil textil prin contracte de minim un an de zile cu posibilitatea de prelungire pentru muncitori/muncitoare calificati: gestionari, motostivuitoristi, mecanici si lacatusi precum si pentru muncitori/muncitoare necalificati pentru: asamblari, ambalari, impachetari etichetari. Locatia ofertelor de munca este in zona de nord a Italiei langa Milano.


CERINTE

-persoane cu varsta de peste 18 ani;
-cunoasterea limbii italiene la un nivel incepator-mediu (capabil sa sustina un interviu cu angajatorul in limba italiana);
-clinic sanatos, cazier curat, responsabilitate;
-experienta in domeniu prezinta un avantaj;


BENEFICII OFERITE

Salarul este cuprins intre 1000-1100 Euro/luna in functie de pozitia de munca. Orele suplimentare si sporulrile de noapte se platesc in plus la salariu cu 20-25%. Personalul serios si harnic poate beneficia de bonusuri si posibilitatea de promovare in timp.Se ofera de asemena 4 saptamani de concediu pe an. Cazarea este asigurata de catre angajator contra cost in jur de 100 Euro/ persoana.Masa, asigurarile si transportul pana in Italia este suportat de fiecare applicant.
Nu se percepe nici un fel de comision la procesarea dosarelor, selectiea si plasarea aplicantului si nici nu se retine nici un fel de procent din salarul stabilit al angajatului.
Nu mai astepta! Aplica acum trimitandu-ne CV-ul tau in limba italiana pe adresa de email europa@workexperience.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

Work Experience este o companie autorizata pentru selectia si plasarea fortei de munca cu un personal calificat , cu experienta de peste 7ani in programele de schimb cultural. In functie de profilul fiecarui aplicant (cu varsta intre 18-45 ani si studii cel putin medii) compania Work Experience va gasi un plasament adecvat. Tipurile de programe promovate sint atat cele de munca cat si de studiu/schimb cultural.
Nou!Ofertele de munca pe America si Europa sint in domeniile :hotelier, industrial, constructii, logistic,sanatate, IT, inginerie, baby sitting, agricultura, soferi, vase de croaziera, etc.
Pentru mai multe detalii si inscrieri gratuite online, va rugam sa vizitati site-ul nostru: www.workexperience.ro.