Hoteluri Italia salarii de la 1000 Euro net!

Work Experience

01-04-2009 | EXPIRA LA 07-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Locurile de munca oferite sint in cadrul hotelurilor si restaurantelor, constructii si agricultura prin contracte sezoniere, aproximativ pe o perioada de 5 luni de zile, cu posibilitate de prelungire dupa caz. In aceste locatii, puteti alege pozitiile in urmatoarele departamente: aprovizionare, intretinere, curatenie, servire, bucatarie, in functie de nivelul de limba italiana si de experientele profesionale dovedite.
Locatiile sunt pe coasta Marii Mediterane, locatii exotice ce cuprind plajele de la Cesenatico pana la Gabicce Mare incluzand si orasul Rimini.
Plecarile pentru acest sezon incep din luna Aprilie! Va recomandam sa va inscrieti din timp pentru a beneficia de cele mai bune oferte!


CERINTE

- absolventi de studii medii sau superioare;
- cunostinte medii de limba italiana;
- experienta pe domeniul de aplicare prezinta un avantaj;
- responsabilitate, seriozitate, adaptabilitate.


BENEFICII OFERITE

- salarizarea este de 1000-1100 euro net pe luna;
- cazarea si masa asigurata de catre angajator;
- asigurarea medicala inclusa;
- taxele statale platite de catre angajator;


DESCRIEREA FIRMEI

Work Experience este o companie autorizata pentru selectia si plasara fortei de munca cu personal calificat si cu experienta de peste 5 ani in programele de schimb cultural. In functie de profilul fiecarui applicant Work Experience va gasi un plasament adecvat. Tipurile de programe pe care le promovam sint atat cele de munca cat si de studii/schimb cultural.
Ofertele de munca pe care le avem sint in hoteluri, restaurante, parcuri de distractie, constructii, depozite, baby sitter, salvamari etc.