Animator turistic in sate de vacanta

Makamon di Gester

06-03-2010 | EXPIRA LA 12-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Buna prezenta si spirit de echipa; animatorul turistic este de fapt acea persoana care ???animeaza??? si ???programeaza??? timpul liber al persoanelor aflata in vacanta , reusind multumita simpatiei sale, sa le faca sa se distreze pe perioada sejurului. Se solicita disponibilitate de plecare imediata.


CERINTE

Tineri, pana in 25 de ani, fie si la prima experienta, aflati in posesia pasaportului, disponibili pentru o perioada de timp intre 4 si 6 luni, cu optime cunostinte de limba germana/engleza/italiana.


BENEFICII OFERITE

Se ofera zborul cu avionul la destinatie, cazare si masa completa in structurile hoteliere. Salariul lunar interesant, destinatie probabila dar nu in mod exclusiv Sharm ??? el ??? Sheikh (Egipt).


DESCRIEREA FIRMEI

Makamon este o societate italiana, ce va activa in curand si in Romania, ce ofera servicii de animatie turistica, sportiva si de intretinere a turistilor in cadrul satelor de vacanta, hotelurilor, campingurilor, targurilor si centrelor commerciale din toata lumea. Majoritatea activitatilor noastre sunt concentrate in Italia dar si in Spania, Grecia, Kenya, Tunisia si evident in Egipt, mai ales in zona Sharm-el-Sheikh. Din acest motiv, Makamon se afla in continua cautare de personal ce dispune de dorinta si placerea de a munci in acest sector dar mai ales de calitatile si abilitatile necesare pentru a avea o cariera in domeniului turismului.