Angajam personal pentru complexe turistice in Italia

Studio Aplus Advisory

09-06-2014 | EXPIRA LA 11-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Important tour operator angajeaza personal pentru 20 complexe turistice, majoritatea amplasati in Italia. Este preferat personal roman care sa cunosca limba italiana (dar nu e obligatoriu), sau engleza, si este pregatit sa faca 1 sau mai multe sezon turistice, cel putin 2- 3 luni de lucru in Italia (de la 15 Iunie pana la 15 Septembrie). Este asigurat calatorie, cazare si masa. Salariu depinde de experienta, capacitate, pregatire si atitudine si este de la 400 pana la 800 de euro. Interviu vor fi in Bucuresti, intre 17 si 19 mai. Profesionisti cautati: coafor, cosmeticieni, estheticians, maseuza, terapeuti de masaj, ajut bucatar, spala vase, barmani chelnerii, cofetari, patiseri si ajutori, camerista, cleaner, hostes, contabila, receptioner, gradinarilor, electricieni, zidari, instalatori, tamplari. Daca esti interesat sau stii pe cineva ca este interesat, este important sa Trimiteti urgent CV- ul la: cv@studioaplus. eu (pana joi 15 mai).


CERINTE

Este preferat personal roman care cunosca limba italiana (dar nu e obligatoriu), sau engleza, si este pregatit sa faca 1 sau mai multe sezon turistice, cel putin 2- 3 luni de lucru in Italia (de la 15 Iunie pana la 15 Septembrie). Este asigurat calatorie, cazare si masa. Interviu vor fi in Bucuresti, intre 17 si 19 mai. Profesionisti cautati: coafor, cosmeticieni, estheticians, maseuza, terapeuti de masaj, ajut bucatar, spala vase, barmani chelnerii, cofetari, patiseri si ajutori, camerista, cleaner, hostes, contabila, receptioner, gradinarilor, electricieni, zidari, instalatori, tamplari. Daca esti interesat sau stii pe cineva ca este interesat, este important sa Trimiteti urgent CV- ul la: cv@studioaplus. eu (pana joi 15 mai).


BENEFICII OFERITE

Este asigurat calatorie, cazare si masa. Salariu depinde de experienta, capacitate, pregatire si atitudine si este de la 400 pana la 800 de euro. Interviu vor fi in Bucuresti, intre 17 si 19 mai.Daca esti interesat sau stii pe cineva ca este interesat, este important sa Trimiteti urgent CV- ul la: cv@studioaplus. eu (pana joi 15 mai).


DESCRIEREA FIRMEI

Studio Aplus Advisory lucreaza in legatura cu firme romane sau straine in domeniu real estate, constructii, turistic hotelier.