ALEZOR - ITALIA

OBIETTIVO LAVORO ROMANIA SRL

28-03-2008 | EXPIRA LA 27-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Obiettivo Lavoro Romania angajeaza pentru companii din nordul Italiei meseria de

ALEZOR

Nu se percepe comision!!!


CERINTE

- experienta in domeniu minim 2 ani
- cunostinte foarte bune de desen tehnic
- nu sunt necesare cunostinte de limba straina


BENEFICII OFERITE

- conditii legale de munca
- contracte pe o perioada determinate (6 luni sau 1 an de zile - cu posibilitate de prelungire)


DESCRIEREA FIRMEI

Obiettivo Lavoro Romania srl este parte a celui mai mare grup italian de gestiune a resurselor umane – Obiettivo Lavoro SpA cu sediul central la Milano, 150 filiale pe intreg teritoriul Italiei si alte 14 birouri deschise in Polonia, Slovacia, Brazilia, Peru, Elvetia. In Romania Compania noastra este autorizata pentru prestarea serviciilor de recrutare si selectie de personal pentru Romania si strainatate precum si a serviciilor de munca temporara.
Din anul 2005 pana in prezent Obiettivo Lavoro a angajat pe teritoriul Italiei circa 700 de cetateni romani (muncitori specializati in constructii - dulgheri, fierari, macaragii, zidari; personal sanitar - asistenti medicali; personal metalmecanic: lacatusi, sudori, frezori, strungari, operatori CNC, formatori, forjori etc.)
Sa fiti roman in Italia cu Obiettivo Lavoro inseamna sa aveti alaturi inca de la inceput si pe intreaga perioada a activitatii aceeasi societate, un mixt de colegi romani si italieni care lucreaza impreuna pentru a va oferi profesionalism, incredere si intelegere. Sa fiti roman in Italia cu Obiettivo Lavoro inseamna sa lucrati perfect legal, sa vi se acorde respect si sprijin real la solicitarile inaintate.
Site-ul nostru: www.obiettivolavoro.ro