Asistente medicale

INTERNATIONAL MEDIA RECRUITMENT

09-05-2007 | EXPIRA LA 08-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asistenta medicala va lucra sub contract de munca in sistemul medical irlandez, va beneficia de clauzele contractului de munca identic UE, va primi un salariu minim de 2500 EURO/luna pentru 39 de ore lucrate saptamanal.


CERINTE

- Asistente medicale (pot aplica si barbati) cu studii de specialitate liceu sanitar sau scoala postliceeala sanitara, astfel incat din cumulul acestor perioade de scolarizare sa rezulte minim 4600 ore practica si teorie diverse specializari medicale.
- Experienta spital minim 1 an.
- Cunoasterea limbii engleze este un avantaj.
- Are capacitatea de a invata intr-un timp rezonnabil limba engleza.
- Personalitate: hotarata, determinata, interesata de cariera, interesata de un salariu substantial in valuta, capabila sa lucreze perioade lungi in strainatate.


BENEFICII OFERITE

- Orele suplimentare se platesc corespunzator, respectiiv + 50% din salariul orar duminica si in sarbatorile legale, exclus sambata.
- Are asigurare medicala si de risc profesional identic UE.
- Are concediu de odihna 21 de zile in fiecare an.
- Contractul de munca poate fi prelungit NELIMITAT.
- Comisioanele IMR sunt ZERO. Angajatorul irlandez plateste aceste comisioane pentru fiecare aplicant roman acceptat si angajat.
- Pentru a lucra in sistemul medical irlandez va trebui parcursa procedura de echivalare a studiilor de specialitate prin Ordinul Asistentilor Medicali din Irlanda, care va emite echivalarea si autorizatia de libera practica.
- Echivalarea studiilor se face contracost. Aceasta este singura cheltuiala pe care trebuie sa o suportati. Echivalarea studiilor va da dreptul sa lucrati in sistemul medical irlandez pana la pensionare.
- Asigurare medicala si risc profesional pentru 40.000 EURO.
- Cazarea este asigurata, dar nu gratuita.


DESCRIEREA FIRMEI

recrutare forta de munca