mecanic utilaje , vola- incarcator frontal,buldozer, compactor,macaragii pe macarale turn, pe automacara,soferi bascula,carosata7.5-15 t betoniere

SC CONTRANSCOM BENTA SA

01-10-2013 | EXPIRA LA 31-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

SC CONTRANSCOM BENTA SA angajeaza pentru un santier din orasul Mosul situat in Kurdistanul Iraq- ian muncitori in constructii pe o perioada de 3 ani urmatoarele meserii:
- Dulgheri
- Fierari
- Zidari- mozaicari
- Lacatus-sudor
- Instalatori
- Electricieni
- Zugravi
- Tinichigii
- Hidroizolatori
- Izolatori termic (montaj polistiren)
- Parchetari
- Necalificati
- Ipsosari (rigipsari)
- Mecanici utilaje :pompa beton, buldoescavator, escavator pe senile sau pneuri, vola – incarcator frontal, buldozer, compactor
- Macaragii : pe macarale turn , pe automacara.
- Soferi :bascula , carosata 7.5-15T, betoniera
Lucrarile vor demara incepand cu luna octombrie 2013, plecarea muncitorilor facandu-se esalonat functie de stadiul lucrarilor si de necesarul fortei de munca.


CERINTE

Cerinte :
- experienta pe unul din meseriile enumerate.
- seriozitate , nu este admis consumul de bauturi nepermise…. atat in timpul cat si in afara orelor de program .
- se vor testa cunostintele practice si teoretice printr-o proba de lucru a carei durata va fi intre 1-2 saptamani , in care se va asigura cazarea si masa la unul din santierele din tara si se va atribui o categorie meserie.
- Se pot angaja fara proba de lucru persoanele care vor veni cu o recomandare de la ultimile 2 firme la care a lucrat in care sa fie trecut contactul persoanei de conducere din cadrul firmei , numele firmei etc.
- Pentru plecarea si sederea in aceasta tara este necesara detinerea unui pasaport, valabil cel putin 12 luni de la data aplicarii pentru viza de lucru, pe care fiecare aplicant va trebui sa-l detina si sa suporte singur cheltuielile emiterii acestuia.
- Fiecare angajat va fi evaluat pe o perioada de 6 luni de la data inceperii lucrului in Mosul de catre personalul de conducere al santierului , in cazul in care nu va respecta cerintele angajatorului va fi avertizat conform prevederilor contractului de munca si ulterior dupa 3 abatari mentionate de catre seful punctului de lucru va fi trimis in tara fara posibilitatea de a reveni.


BENEFICII OFERITE

Benefeficii :
- transportul dus-intors odata la 6 luni cu autocarul .
- concediu platit 2 saptamani la 6 luni.
- Contract de munca .
- Cazarea si masa pe amplasamentul santierului.
- Salariul va fi intre 1000-1500$ negociabil dupa evaluarea cunostintelor in meseria pentru care opteaza, functie de experienta si categoria pe care o detine aplicantul.
- Se va asigura paza amlasamentului , organizarea de santier (cazare, masa realizandu-se in cadrul amplasamentului )
- Cheltuielile legate de viza , contributiile catre stat vor fi suportate de catre angajator.
- Nu se percepe nici un fel de taxa pentru angajare, transport etc.


DESCRIEREA FIRMEI

Descrierea firmei: SC CONTRANSCOM BENTA SA- face parte din BENTA GROUP un grup de firme romanesc, cu capital integral privat avand ca domeniu principal de activitate constructiile civile si industriale .
Nota: Numai candidatii selectati vor fi contactati. (la date de contact se va prezenta mail-ul firmei –resurse umnane)