Controlor calitate

FLIPPER COMIMPEX SRL

23-06-2008 | EXPIRA LA 29-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Rolul postului: efectuarea de prelevari de probe, de inspectii si a analizelor de laborator specifice (fizico-chimice, organoleptice) pentru materii prime, semifabricate si produse finite, precum si pe fluxul tehnologic; inregistrarea rezultatelor; emiterea buletinelor de analiza; participarea la proiectele de dezvoltare in curs.


CERINTE

CERIN?E:

1) Educatie: studii superioare de specialitate: inginer tehnolog chimie alimentara; chimist; inginer chemist; chimie-biologie.

2) Experienta: preferabil minim 1 an in laborator de analize fizico-chimice / 2 ani in productie cu reponsabilitati privind efectuarea controlului calitatii; posibil si absolvent 2008.

3) Abilitati: spirit de echipa, fermitate, spirit de observatie, initiativa, perseverenta, loialitate

4) Lucru in colectiv: abilitati de comunicare, munca in echipa.


BENEFICII OFERITE

Program de lucru: in schimburi, conform programului de lucru stabilit si comunicat de seful ierarhic.
Transport asigurat de companie, din zona statiilor de metrou: Costin Georgian si Pipera.


DESCRIEREA FIRMEI

Obiectul de activitate al firmei il constituie:
- prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor

Din 2000 compania SC FLIPPER COMIMPEX SRL realizeaza activitatile de procesare a arahidelor/alunelor in noua locatie, moderna, continand o zona de productie de cca 7.500 m2 (incluzand si spatiile de depozitare), construita intr-o zona deschisa de 40.000m2 in nordul Bucurestiului.
Compania si-a inceput activitatea pe la mijlocul anilor \\\'90. Realizeaza produse in conditii de igiena si calitate, folosind tehnologii moderne, materii prime de calitate si furnizeaza - alune de padure, arahide si alte produse tip seminte - in ambalaj protector.
Pricipalele produse in Romania: Fiesta, Felix si marci proprii (Aro, Profi, Tip, Tarom etc)