Contabil

AuditRadulescu

07-03-2016 | EXPIRA LA 09-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- gestiunare pachet de firme / pfa-uri (INREGISTRARI facturi, extrase de banca, registru de casa, intocmire declaratii lunare/trimestriale, intocmire stat de plata, intocmire op-uri, respectare procedura interna legata de modalitatea de inregistrare si de raportare catre manager)
- mentinerea relatiei cu clientul
- tenacitate si seriozitate in desfasurarea activitatii
-capacitate de adaptare la munca in conditii de stres cand este cazul


CERINTE

- Studii de profil si/sau experienta relevanta;
- Cunostinte de utilizare a pachetului Office;
- Experienta in lucrul cu softuri de contabilitate;
- Seriozitate;


DESCRIEREA FIRMEI

Audit Radulescu este parte integrala din Conta Radulescu alaturi de Resurse Umane Radulescu si oferta servicii profesionale de audit,consultanta financiara si contabilitate.

In prezent cu 3 sedii existente in Bucuresti si parteneriate in cele mai importante orase din Romania, companiile noastre eu reusit sa se remarce pe segmentul lor de activitate fiind printre cele mai cunoscute si apreciate societati de contabilitate din Bucuresti.

Aparitii TV, radio si colaborari cu cele mai prestigioase cotidiene si reviste de profil intaresc afirmatiile noastre alaturi de clienti de renume atat din tara cat si din strainatate.

Va invitam sa va alaturati colectivului nostru, un colectiv tanar si ambitios, inclinat catre performanta si realizarea unei cariere.

Succes