Bucatar Sef

SC ALEXANDER HOTEL SRL

11-01-2012 | EXPIRA LA 10-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Pregateste preparatele culinare, respectand retetarul unitatii si normele in vigoare;
-Responsabil cu prepararea produselor culinare specifice bunatariei calde si reci, a salatelor si a sandwich-urilor;
-Promovează arta culinară şi aduce îmbunătăţiri permanente standardelor calitative ale gastronomiei la nivel naţional şi internaţional;
-Respectă si aplică normele igienico- sanitare in spatiul de productie;
- Respecta standardele de depozitare a alimentelor in conformitate cu normele de igiena;


CERINTE

- Experienta in domeniu peste 5 ani;
-Diploma de calificare in domeniu;
- Cunoaste procesele tehnologice de fabricatie a preparatelor culinare;
- Cunoaste sortimentele de produse alimentare pe baza de carne, legume, fructe, paste fainoase, orez, panificatie, oua, etc. care servesc ca materii prime în bucatarie;
- Cunoaste modul de folosire al utilajelor si ustensilelor din bucatarie si intretinerea acestora (malaxoare, roboti, masina de tocat carne, plite electrice-gaz, autoclave, gratare, grilluri si altele;
-Atitudine pozitiva orientata fata de clienti si colegi;
-Bune abilitati de comunicare si rezistenta la lucru in conditii de stres
-Seriozitate, onestitate, punctualitate;
- Igiena personala impecabila.


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv, conditii de munca deosebite.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie ce activeaza in domeniul turismului de trei ani, oferind servicii hoteliere, de restaurant si catering, orrganizari evenimente business si festive.