Job expirat
-Pregateste preparatele culinare, respectand retetarul unitatii si normele in vigoare;
-Responsabil cu prepararea produselor culinare specifice bunatariei calde si reci, a salatelor si a sandwich-urilor;
-Promovează arta culinară şi aduce îmbunătăţiri permanente standardelor calitative ale gastronomiei la nivel naţional şi internaţional;
-Respectă si aplică normele igienico- sanitare in spatiul de productie;
- Respecta standardele de depozitare a alimentelor in conformitate cu normele de igiena;
- Experienta in domeniu peste 5 ani;
-Diploma de calificare in domeniu;
- Cunoaste procesele tehnologice de fabricatie a preparatelor culinare;
- Cunoaste sortimentele de produse alimentare pe baza de carne, legume, fructe, paste fainoase, orez, panificatie, oua, etc. care servesc ca materii prime în bucatarie;
- Cunoaste modul de folosire al utilajelor si ustensilelor din bucatarie si intretinerea acestora (malaxoare, roboti, masina de tocat carne, plite electrice-gaz, autoclave, gratare, grilluri si altele;
-Atitudine pozitiva orientata fata de clienti si colegi;
-Bune abilitati de comunicare si rezistenta la lucru in conditii de stres
-Seriozitate, onestitate, punctualitate;
- Igiena personala impecabila.
Salariu atractiv, conditii de munca deosebite.
Companie ce activeaza in domeniul turismului de trei ani, oferind servicii hoteliere, de restaurant si catering, orrganizari evenimente business si festive.