Angajam HR executive assistant, zona Kogalniceanu-Calea Plevnei, 6-8 ore, 1500 lei + CIM.

Jobs & HR Solutions S.R.L.

30-01-2018 | EXPIRA LA 01-03-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Departamentul de Resurse Umane al agentiei Cleaning & Babysitting RO, agentie de recrutare cu experienta de peste 14 ani in recrutare de personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie, este in cautarea unui nou membru pe postul de asistent executiv.

Candidatul ideal: persona tanara, energica, organizata, motivata, dornica sa invete lucruri noi si sa contribuie la dezvoltarea departamentului si sa isi faca o cariera in HR, careia sa-i placa sa cunoasca oameni noi si sa-i ajute cu joburi, sfaturi, recomandari.

Programul de lucru: 6-8 ore, L-Vi. Zona unde se va desfasura activitatea: Kogalniceanu-Calea Plevnei. Se ofera salariul minim pe economie + carte de munca.


CERINTE

Cerinte: - studii medii sau superioare, avantaj absolventa a Facultatiilor de Psihologie, Sociologie, Asistenta Sociala;
- cunostiinte calculator (Word, Excel, Outlook);
- engleza scris/vorbit-nivel mediu..


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare cu experienta de peste 14 ani in recrutarea de personal la nivel national si international in domeniile contabilitate, achizitii, administratie, logistica si recrutare de personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie.