Asistent magazin - Otopeni

MEGA IMAGE

24-07-2010 | EXPIRA LA 30-07-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru magazinul din Otopeni, Mega Image cauta o persoana pentru pozitia de Asistent magazin.
Responsabilitatile postului sunt:
- pregatirea magazinului pentru deschidere
- realizarea comenzilor de marfa
- verificarea corectitudinii preturilor la raft
- verificarea existentei la vanzare a produselor in totalitatea sortimentelor


CERINTE

Cerintele postului:
- persoana atenta la detalii
- organizata, responsabila
- motivata
- abilitati interpersonale


DESCRIEREA FIRMEI

MEGA IMAGE este un lant de supermarket-uri cu o puternica prezenta atat la nivel international, cat si la nivel national. Facand parte din Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamica ce se afla in plin proces de expansiune.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati website-urile noastre:
www.delhaizegroup.com , www.mega-image.ro .

Avand o experienta internationala de peste 140 de ani, MEGA IMAGE este prezenta pe piata din Romania din anul 1995, dezvoltandu-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clientilor si colaboratorilor sai.

Prin urmare, nu ar trebui sa surprinda pe nimeni faptul ca viziunea noastra este: “Hranitor, Sanatos, Sigur si Accesibil. Impreuna livram ce este mai bun din MEGA IMAGE, pentru viata.”

Impreuna aspriram sa imbogatim intr-un mod sustinut viata clientilor si a anagajatilor nostri, precum si a comunitatilor pe care le deservim.
Impreuna oferim, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.
Suntem in permanenta legatura cu colegii nostri din cadrul grupului. Invatam, cultivam talente si inovam.

Impartasim un set comun de valori, care ne fac sa devenim mai puternici atat in echipa, cat si individual. Aceste valori reprezinta fundamental comportamentului nostru si cheia succesului nostru.

Valorile noastre sunt:
Hotarare
Integritate
Curaj
Modestie
Umor




MEGA IMAGE, un loc de munca atragator

Ca ambasadori ai organizatiei in fata clientilor, angajatii talentati si motivati reprezinta una dintre cheile succesului. Creand un loc de munca atragator, MEGA IMAGE reuseste sa isi intampine clientii cu o echipa dinamica, talentata si entuziasta care intelege specificul companiei, iubeste sa vanda mancare si sa isi serveasca clientii. La MEGA IMAGE vei gasi un loc in care te poti dezvolta, conditii bune de munca si respect pentru angajati.

Ne dorim ca angajatii sa se integreze si sa se implice in valorile, cultura si obiectivele strategice ale companiei. MEGA IMAGE ofera instrumentele necesare crearii acestui angajament prin traininguri, dezvoltarea profesionala, promovari interne si diversitate.



Este aceasta organizatia care TI se potriveste?
Atunci alatura-te ACUM echipei MEGA IMAGE!