Asistent

Rewe Romania

09-10-2007 | EXPIRA LA 08-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

- Studii superioare;
- Buna cunoastere a limbii engleze; limba germana reprezinta un avantaj;
- Cunostinte bune operare PC: Word, Excel, Acces, Internet;
- Excelente abilit¿¿i de comunicare ¿i organizatorice;
- Persoane flexibile, motivate ¿i receptive la nou;
- Spirit de echip¿ ¿i disponibilitate la program prelungit de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Rewe România reprezint¿ în ¿ara noastr¿ concernul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experien¿¿ de peste jum¿tate de secol.

La ora actual¿ grupul REWE este reprezentat în peste 13 ¿¿ri europene, cu o cifr¿ de afaceri de peste 40 de miliarde de EUR ¿i un num¿r total de angaja¿i de peste 187.000. În afar¿ de comer¿ul en detail din domeniul alimentar REWE mai este activ la nivel european ¿i în domeniul turismului cât ¿i cel al comer¿ului cu articole de tipul Do-it-Yourself.

În România concernul este prezent prin liniile de desfacere Billa, Selgros-Fegros, XXL Megadiscount! ¿i prin magazinele Penny Market.

Având în vedere puternica expansiune a companiei noastre, oferim ¿anse de promovare în carier¿ pentru angaja¿ii motiva¿i ¿i dornici de a înv¿¿a, pachet salarial atractiv corelat cu performan¿ele, atmosfer¿ pl¿cut¿ de lucru, în prezent compania num¿rând 1200 de angaja¿i.

Suntem o companie interna¿ional¿ în plin¿ expansiune. Prin magazinele noastre XXL Megadiscount, ¿i prin magazinele Penny Market oferim siguran¿a unui loc de munc¿ stabil într-o echip¿ tân¿r¿ ¿i de succes cu multiple posibilit¿¿i de dezvoltare.