Web Developer - Freelancer

Wedomobile

22-08-2012 | EXPIRA LA 21-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam web developer pentru project based ce va avea urmatoarele cerinte:
-sa dezvolte in mod complex si inovativ aplicatii web de inalta calitate.
- estimare raportului durata-calitatea proiectului(R.F.P)
- participarea in toate ciclurile software development

- lucrul se desfasoara in project -based noi cautand sa oferim un proiect pe care tu il estimezi ca durata timp - buget.
- se va trece la specificatia tehnica odata cu aprobarea proiectului de catre client iar apoi la implementarea tehnica . - dorim sa oferim update -uri periodice pentru o mai buna coordonare client - firma.
- o data ce specificatia tehnica a fost aprobata de catre client se trece la implementarea efectiva.
- plata se va face in functie de marimea proiectului in transe sau la finalizarea proiectului avand astfel posibilitatea lansarii propriilor idei implementate in companii din intreaga lume.
- intelegerea intre client- firma se va finaliza in putine cazuri cu un avans de aceea dorim relizarea a cat mai multe proiecte unde initiativa si progresul sunt pe deplin incurajate.
- va creem un ambient placut cu o echipa profesionala alaturi de care dorim sa realizati webservice-uri pentru aplicatii mobile( iPhone, Android) si proiecte de tip website lucrandu se in general cu PHP,.Net sau alte limbaje sau platforme cunoscute.
- deasemenea nu se garanteaza nici un proiect o astfel de polita fiind greu de asigurat pe project based insa se pot oferii foarte multe estimari ce aduc astfel proiecte.
- exista posibilitatea intercalarii proiectelor de aceea crearea unui mod complex si inovativ va aduce avantaje pentru semnarea unui contract.
- se va semna un contract de confidentialitate unde este specificat faptul ca aplicatiile ulterioare nu se vor utiliza in portofoliul propriu decat in cazul specificarii exclusive a momentului primirii proiectului pentru estimare .
-pentru noi este important sa aducem in echipa nostra un om motivat si cu dorinta de progres profesional.
Dorim contactarea celor din Iasi dar si a celor din celelalte judete.


CERINTE

PHP, webservice-uri, JQuery, ExtJS, HTML, CSS

cunostinte configurare server reprezinta un plus