Vanzatoare Magazin Produse de Panificatie

S.C. Furnica S.R.L

03-09-2014 | EXPIRA LA 03-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Promoveaza produsele din sortiment catre client;
- Prezinta marfa si efectueaza operatii specifice vanzarii;
- Emite bon fiscal pentru produsele cumparate si incaseaza contravaloarea acestora;
- Pastreaza ordinea si curatenia in zona de activitate pe tot parcursul programului;
- Executa operatii aferente deschiderii/inchiderii programului zilnic;
- Aplica politicile de fidelizare a clientilor pe care le are firma implementate si participa activ in campanile de marketing.


CERINTE

- Studii medii finalizate;
- Abilitatea de a lucra cu stocuri/gestiune, casa de marcat, pos, cantar;
- Experienta in vanzari reprezinta un avantaj;
- Prezenta placuta pe tot parcursul programului de lucru;
- Capacitate de organizare, spirit de echipa;
- Atentie distributiva;
- Carismatica in incursiunile cu clientii firmei si cu restul personalului;
- Rezistenţă la stres;
- Aptitudini de comunicare;
- Aptitudini de calcul matematic;
- Aptitudinea de a lucra cu documente;
-Cunostinte operare PC;
- Respectarea instrucţiunilor orale şi scrise.
Caracteristici de personalitate: uşurinţă în manipularea fizică şi ordonarea obiectelor în mediul de lucru, spirit practic, sociabilitate, amabilitate, energie, dorinta de a promova pe merit.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial atractiv care creste odata cu gradul de implicare in firma ( salar fix + comision din vanzari – cautam persoane care vin cu solutii si nu cu mai multe probleme pe care trebuie sa le rezolvam noi);

- posibilitatea de dezvoltare profesionala. Posibilitatea de a castiga salarul unui manager dintr-o multinationala locala fara bataile lui de cap.

Pentru a aplica la acest post trimite un email cu un CV atasat la adresa angajari[arond]sanpan[punct]ro. In email scrie in 150 de cuvinte sau mai putin de ce ar trebui sa te alegem pe tine pentru acest post. Cu cat e mai succint cu atat mai bine atat timp cat te scoate in evidenta. Subiectul emailului trebuie sa fie urmatorul: Sunt o super vanzatoare.

Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu.


DESCRIEREA FIRMEI

SC Furnica SRL a fost infiintata in 1991 iar dupa 23 de ani de activitate continua activeaza pe piata de morarit, panificatie si patiserie. In momentul de fata avem in plan o expansiune agresiva a companiei si cautam oameni energetici si dornici sa castige pe masura implicarii lor personale in cadrul firmei.

In momentul acesata cautam vanzatoare pentru propria noastra retea de magazine pe care vrem sa o extindem. In magazine comercializam produse panificatie si patiserie iar ocazional produse de morarit.

Postul este remunerat cu un salar fix si un comision pentru fiecare produs vandut de tine in magazin. Candidata ideala are capacitatea si dorinta de a face vanzari pentru a castiga cat mai multi bani.