REPREZENTANT ZONAL

S.C. Holdmann Hygiene Solutions S.R.L.

15-04-2010 | EXPIRA LA 21-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- promova si vinde produsele companiei catre clientii aferenti zonei alocate, in scopul realizarii targetului de vanzari si a indicatorilor de piata;
- monitoriza, negocia si incheia contracte cu clientii si se va ocupa de dezvoltarea, gestionarea si fidelizarea portofoliului;
- incasa contravaloarea produselor livrate si a serviciilor prestate, cu respectarea termenelor de plata;
- monitoriza concurenta si identifica noi oportunitati de piata.


CERINTE

- experienta in vanzari directe;
- orientare catre client si rezultate ;
- excelente abilitati organizatorice si de comunicare;
- spirit de echipa dezvoltat;
- cunostinte de operare PC (MS Office, Outlook);
- carnet de conducere cat. B, fara evenimente.


BENEFICII OFERITE

- venit fix+comision;
- autoturism de serviciu (full time);
- programe de formare profesionala in cadrul companiei si oportunitati reale de dezvoltare intr-o echipa tanara si dinamica.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania HOLDMANN este prezenta in Romania de 14 ani, din dorinta de a oferi utilizatorilor profesionali din diverse domenii. Excelenta partenerilor si furnizorilor, cumulate cu devotamentul si pasiunea Echipei Holdmann, ne-au permis atingerea obiectivului initial - cel de a deveni lider traditional in vanzarea de echipamente, accesorii si consumabile pentru igiena si curatenia profesionala.

In acest moment suntem prezenti in toate orasele mari ale Romaniei, atat prin birouri si depozite proprii, cat si prin distribuitori locali. Peste 1000 de produse de baza de la furnizori de renume european, stau la dispozitia clientilor nostrii, raspunzand celor mai exigente solicitari in materie de igiena si curatenie profesionala.

Ca membru al prestigioasei organizatii International Sanitary Supply Association (ISSA) oferim consultanta, vanzare, post vanzare si service la cele mai inalte standarde.

Suntem in continua dezvoltare si iti oferim acum sansa sa te alaturi echipei HOLDMANN!