Reprezentant Vanzari

Bianco Medical

18-06-2017 | EXPIRA LA 18-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vanzarea din portofoliul de produse la sediul clientului
Contractarea clientilor existenti/noi,stabilirea de intalniri cu factorii de decizie
Urmarirea incasarilor pe fiecare client


CERINTE

Abilitati de vanzare
Cunostinte operare PC
Permis de conducere
EXPERIENTA IN VANZARI IN DOMENIUL MEDICAL SAU FARMACEUTIC
Capacitate de lucru in echipa,persoana organizata,curata,linistita,muncitoare


BENEFICII OFERITE

Renumeratie - fixa + variabila - comision in functie de realizari
Bonusuri speciale in fuctie de realizari


DESCRIEREA FIRMEI

Despre noi
BIANCO a luat fiinta in 2008. Ne-am asumat o misiune in care atunci credeam cu putere si care, in timp, a devenit insasi esenta activitatii noastre: aceea de a va implini dorinta unei vieti mai sanatoase. Am plecat de la un vis am adaugat un pic de curaj, mult entuziasm si mai multa munca si am obtinut formula succesului : BIANCO
BIANCO asigura furnizarea de produse la nivel national, catre clientii sai, farmacii,spitale,clientii beneficiind de produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate, portofoliul nostru reunind peste 300 de produse si peste 200 clienti multumiti.
Oferta BIANCO cuprine diferite clase terapeutice prin colaborarea cu producatori interni pe produse naturiste,cosmetice,si produse medicale cu producatori externi.
Compania BIANCO beneficiaza din punct de vedere logistic de flota auto dezvoltata, de capacitati optime de depozitare, de retea de comunicatii telefonice si on-line permitandu-ne sa onoram orice comanda in maxim 24 ore atat in Iasi cat si in tarii.
BIANCO are o echipa tanara formata din profesionisti cu experienta in distributia de produse naturiste ,cosmetice si produse medicale, suntem capabili sa raspundem celor mai severe exigente ale clientilor nostri.

Obiective BIANCO
Largirea portofoliului de produse distribuite.
Dezvoltarea activitatii si pe alte zone din tara.
Suntem alaturi de dumneavoastra, va suntem recunoscatori pentru suportul d-voastra, va multumim pentru increderea acordata si va promitem cat mai multe succese in colaborarea cu BIANCO.