REPREZENTANT AVON

AVON COSMETICS

21-06-2006 | EXPIRA LA 27-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

ACUM cum puteti demara propria dumneavoastra afacere avand ca exemplu pe unii dintre cei mai mari si mai de succes producatori de cosmetice din lume. Nu aveti nevoie de experienta, ci doar de motivatia de a reusi. Noi va vom oferi suportul necesar prin intermediul unor programe profesioniste de training deopotriva in domeniul afacerilor si al frumusetii.


CERINTE

Esti o persoana ambitioasa? Iti doresti o cariera in domeniul vanzarilor de produse cosmetice? Iti doresti sa imbini o activitate placuta cu castiguri si premii pe masura? Atunci nu mai astepta si alatuta-te chiar azi echipei noastre!


BENEFICII OFERITE

A jongla cu timpul alocat serviciului, gospodariei si familiei nu este usor. Avon va ofera posibilitatea de a castiga bani intr-un mod ce se potriveste cu stilul dumneavoastra de viata. Ca Reprezentant Avon veti obtine produse cosmetice de cea mai buna calitate, la preturi incredibile, destinate deopotriva femeilor si barbatilor de toate varstele. Totodata, va veti dezvolta personalitatea si increderea in sine. Veti invata lucruri noi despre machiaj si ingrijirea pielii. Veti intalni oameni diferiti, veti lega noi prietenii si, in final, veti avea o mare satisfactie.


DESCRIEREA FIRMEI

AVON Cosmetics este cea mai mare companie de produse cosmetice in sistemul de vanzari directe.Coordonatele Avon in lume sunt urmatoarele:
¿ peste 3,7 milioane de Reprezentanti in intreaga lume
¿ peste 143 de tari unde isi desfasoara activitatea
Avon va ofera sansa \" alegerii\" - deopotriva in cazul produselor sale si a unei cariere de succes - de aceea, credem ca Avon va deveni alegerea dumneavoastra numarul unu.