Programator PHP, HTML, Mysql - Web 2.0

Neuro Software

07-11-2010 | EXPIRA LA 13-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dragi programatori si studenti,

Compania noastra angajeaza 18 programatori Seniori si Juniori.

Daca doriti cu adevarat sa faceti un pas spre Web 2.0 si daca aceste notiuni: OOP, MVC, ORM, RAD, DRY, KISS, TDD, YAML nu va sunt cunoscute, aveti oportunitatea sa va angajati la noi pentru a va ajuta sa le aprofundati.
Daca notiunile de mai sus va sunt cunoscute, nu mai stati pe ganduri, trimiteti CV-ul pentru a fi contactati si vom programa impreuna un interviu.


Ce vom face impreuna?
Impreuna cu noi vei invata sau aplica aceste tehnologii si multe altele:
PHP, AJAX, ExtJs, Symfony, Aptana, GoogleMaps, YouTube API, YUI, Smarty, Pear, XTemplate, xAjax, jQuery, jpGraph, XDebug, phpDocumentor, Joomla, Magento, Zend Framework, SugarCRM, Drupal, CakePhp, CodeIgniter, LAMP, php-Nuke, osCommerce, zenCart, xCart, WordPress, Rails, Ruby on Rails ROR, phpUnit.
Si multe altele ... pentru ca noi avem o echipa de seniori care se va ocupa de fiecare angajat in parte, pentru realizarea de progrese remarcabile in acest domeniu.


CERINTE

Ce trebuie sa stii ?
Cunostinte de baza despre PHP, MYSQL, HTML si JavaScript.
Doar atat....pentru ca de progresele dumneavoastra se va ocupa o echipa de seniori.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
- Sediul firmei este in Centrul Iasului, in aceeasi cladire cu Amazon si BitDefender, pe Str. Sf. Lazar Nr. 37, Cladirea SOLOMONS
- Sediul firmei e mare, nou, modern si bine mobilat
- Salariu motivant (300E – 1200E in functie de cunostinte si experienta)
- Program flexibil pentru studenti
- Calatorii cu avionul si cazare la hotel de lux pentru intalnirile cu clientii din Europa, SUA sau Australia, ceea ce reprezinta o ocazie extraodinara de a cunoaste noi oameni si locatii.
- Lucrul se desfasoara pe sisteme foarte performante (Pentium Dual Core, LCD Wide 22", 2G-3GB RAM, Windows Vista sau Linux Ubuntu)
- NOU: XBOX 360 cu LCD de 100 cm pentru relaxare in pauze ...
- Masa de ping-pong pentru miscare ...
- Conditii de lucru excelente intr-un mediu tanar si dinamic
Asteptam CV-urile atat pentru candidatii juniori cat si seniori ...


DESCRIEREA FIRMEI

Neuro Software dezvolta aplicatii web: de la lucruri simple pana la algoritmi avansati de inteligenta artificiala si business intelligence folosind ca tehnologii PHP, Ajax, Mysql, J2EE pentru clienti din SUA, Olanda, UK, Irlanda, Elvetia si Romania. Dorim sa ne extindem echipa care acum are peste 20 de programatori si pentru toti cei care doresc sa faca un pas spre tehnologiile viitorului sau pentru cei care doresc ca aplice cunostintele acumulate in timpul facultatii in cadrul unor proiecte Enterprise cu instalari in companii multinationale, asteaptam CV-urile dumneavoastra.