Office suport

ISS Facility Services

13-12-2009 | EXPIRA LA 19-12-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

intretinerea bazei de date, pregatirea documentelor (actualizare date de contact, updatare informatii specifice), perfectionarea bazelor de date prin imbunatatirea si optimizarea acestora rapoarte, relatii intre baze, eventual conceperea unor baze noi, etc.
Analiza statistica a activitatilor desfasurate.
Prelucrarea datelor cuprinse in documentele de lucru (Acces, Excel) - incarcari ale informatiilor in baze de date Access, Excel.
Furnizare de informatii beneficiarilor societatii.
Traduceri de documente in / din engleza / franceza.


CERINTE

Studii superioare.
Cunostinte avansate Microsoft Access.
Amabil, bun organizator, atent, responsabil.
Engleza, franceza nivel bun
Persoana asertiva, orientata spre rezultate
Persoana agreabila
Persoana flexibila, descurcareata


DESCRIEREA FIRMEI

ISS a intrat pe piata romaneasca in anul 1994 si este acum unul dintre cei mai mari furnizori de servicii integrate cu o cifra de afaceri anuala de 8 milioane euro si cu un numar de peste 1200 angajati.
In Romania, ISS este reprezentat de urmatoarele companii:
- ISS Facility Services
- ISS Pest Control ??? reprezentata prin 3D Romania SA
Din ce in ce mai multe companii resimt nevoia de a se concentra pe activitatea lor principala si de a externaliza functiile de suport si de servicii. Prin urmare, externalizarea devine o solutie din ce in ce mai des adoptata, fiind in acelasi timp o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor si resurselor, care poate avea ca efect cresterea flexibilitatii, a calitatii si a satisfactiei angajatilor. Fiind unul dintre cei mai buni prestatori de servicii de managementul locatiilor din lume, ISS ofera o gama de servicii specializate, fie ca servicii individuale fie sub forma unor solutii integrate, in functie de nevoile fiecarui client.