NETWORK ADMINISTRATOR IASI

Euroweb Romania SA

29-01-2008 | EXPIRA LA 28-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sarcinile noului coleg vor fi de a:
- intretine, dezvolta si asigura functionarea in parametri a retelei IP
- intretine, dezvolta si asigura functionarea in parametri a serviciilor conexe
- diagnostica si rezolva problemele aparute in retea
- asigura suport tehnic pentru clienti
- cauta posibilitati de imbunatatire a solutiilor implementate


CERINTE

Daca ai cunostinte macar teoretice de retelistica (protocoale de comunicatie, design), de configurare si intretinere a serviciilor conexe (apache, sendmail/qmail, pop3/imap, dhcp, bind, mysql/postgresql), de administrare a sistemelor Linux si Windows sau de programare si scripting dar in schimb esti un bun coechipier, esti dinamic si interesat sa te dezvolti intr-o companie multinationala atunci esti candidatul ideal.
Postul mai necesita sa te descurci bine si rapid in situatii cu termene foarte scurte, sa ai permis auto si sa ai cunostinte de baza de limba engleza.


DESCRIEREA FIRMEI

Euroweb Romania S.A. este cel mai mare furnizor local de linii inchiriate internationale, fiind principalul furnizor pentru piata nationala wholesale Internet si transmisiuni de date.
Euroweb Romania S.A. este membrul fondator al ANISP (Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din Romania), gestionarul nodului de interconectare a retelelor furnizorilor de internet RoNIX - Romanian Network for Internet eXchange.
Totodata, Euroweb Romania S.A. opereaza la nivel national prin sase puncte de prezenta in principalele orase romanesti si doua puncte cross border, asigurand redundanta serviciilor oferite - servicii de transmisiuni de date, voce si acces la internet.
Incepand cu luna decembrie 2005, Euroweb Romania SA face parte din grupul Invitel Telecom.