Market Research Operator - Romanian projects

GfK Eurisko Rom

01-03-2011 | EXPIRA LA 23-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alatura-te unei echipe de profesionisti in domeniul cercetarilor de piata si vei avea ocazia sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare si de sondare a opiniei publice! Prin activitatea pe care o vei desfasura – aplicare de chestionare prin telefon – vei obtine informatii ce te vor ajuta in imbogatirea spectrului de cunostinte in domenii precum: Automotive, Banking, HealthCare, IT&C, Media, Retail, Textiles/Fashion.

Activitatea presupune culegerea datelor telefonic, pentru realizarea studiilor de piata cu frecventa si durata variabila. Culegerea de date se va face prin aplicarea unor chestionare atat la persoane fizice cat si la persoane juridice de pe intreg teritoriul Romaniei.


CERINTE

- studii medii/superioare;
- persoane sociabile care au usurinta in comunicare si exprimare;
- cunostinte medii de utilizare PC;
- seriozitate, atitudine proactiva, flexibilitate.


BENEFICII OFERITE

- obtinerea unor venituri suplimentare pe masura eforturilor depuse;
- posibilitatea colaborarii cu o companie multinationala;
- flexibilitate in ceea ce priveste alocarea timpului pentru aceasta activitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintat in 1934, Grupul GfK este astazi, dupa zeci de ani de experienta si inovatie, unul dintre liderii mondiali in domeniul cercetarilor de piata.

GfK Eurisko Romania este o companie care realizeaza activitati de outsourcing pentru structurile GfK de la nivel national si european. Institutul ofera servicii de calitate pentru toate ramurile economiei, respecta standarde de etica si proceduri de la nivelul occidental, are un angajament total fata de relatia pe termen lung cu clientii sai si investeste permanent in oameni, know-how si dotare.