KEY ACCOUNT MANAGER - zona IASI

RELAD PHARMA SA

29-05-2007 | EXPIRA LA 28-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Mentinerea si imbunatatirea relatiilor cu clientii;
- Atingerea obiectivelor locale pentru zona arondata;


CERINTE

- Studii superioare, preferabil Medicina sau Farmacie
- Experienta in domeniul farmaceutic de minimum 1 an reprezinta un avantaj
- Capacitate de organizare, ini¿iativ¿, dinamism, spirit de echip¿, rezisten¿¿ la stres
- Excelente abilit¿¿i de comunicare ¿i negociere
- Prezen¿¿ agreabil¿ ¿i ¿inut¿ irepro¿abil¿
- Carnet de conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

- Compania ofera posibilitatea de dezvoltare profesionala si un pachet salarial atractiv bazat pe performanta, telefon si masina de serviciu.


DESCRIEREA FIRMEI

RELAD este unul dintre liderii pietei romanesti de import si distributie de produse farmaceutice si parafacermaceutice. Astazi, compania comercializeaza peste 6000 de produse catre 4000 de clienti (farmacii si spitale), situati pe intreg teritoriul Romaniei. RELAD are puncte de lucru in 16 din cele mai mari orase din tara, avand o echipa formata din peste 800 de profesionisti. Misiunea RELAD este sa contribuie permanent la imbunatatirea sistemului de sanatate national, printr-o inalta calitate (certificata cu standardul ISO 9001:2000) a distributiei si comercializarii produselor farmaceutice, in beneficiul pacientilor, al partenerilor si al sau, in egala masura.
Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara, profesionista, dinamica si unita, sa iti construiesti o cariera intr-un domeniu de perspectiva, intr-o companie care iti ofera sansa de a te dezvolta profesional si personal, incearca-ti sansa! Te asteptam in echipa RELAD! Succes!