Key Account Manager - domeniul medical

WKH-Dezvoltare Organizationala

03-11-2007 | EXPIRA LA 03-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal este o persoanã extrovertã, dinamicã, dornicã de a-si construi o carierã în piata vanzarilor din domeniul medical, serioasã si de încredere. Experienta similarã constituie un avantaj. Obligatorii sunt cunostintele medicale, fie ca urmare a absolvirii facultãtilor de profil fie ca urmare a absolvirii unei scoli postliceale sau colegiu tehnic- aparatura medicala, tehnologii, service, menteneanta, inginerie medicala.

Responsabilitatile postului:
1. mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii companiei
2. oferirea de solutii complete adaptate necesitatilor clientilor
3. intocmirea ofertelor tehnice si economice, dosareleor de perticipare la licitatii
4. sprijinirea clientului in proiecte complexe
5. informarea permanenta a clientilor din portofoliu
6. sã promoveze produsele companiei la spitale , clinici particulare, laboratoare
7. sã atingã obiectivele de vânzãri si marketing
8. sã facã un management activ al portofoliului de clienti
9. sã trimitã la timp si în standarde de calitate orice raportare administrativã


CERINTE

absolvent(a) invatamant superior (preferabil farmacie/ tehnica/ electrotehnica /Automatica / Electronica)
-cunoasterea limbii engleze
-cunostinte despre aparatura medicala/domeniul medical, farma
-permis de conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

Se ofera pachet salarial atractiv, posibilitati de formare profesionala, posibilitati de dezvoltare a carierei intr-un domeniu dinamic, mediu de lucru profesionist.


DESCRIEREA FIRMEI

WKH- Dezvoltare Organizationala face parte din grupul Ascendis - fiind cea mai mare firm¿ de consultan¿¿ româneasc¿ în domeniul Dezvolt¿rii Organiza¿iilor. Cu o experien¿¿ de 5 ani ¿i o echip¿ numeroas¿ de consultan¿i, suntem în m¿sur¿ s¿ abord¿m proiecte complexe de training,recrutare, evalu¿ri de personal, sisteme de conducere a performan¿ei ¿i multe altele. Parteneriatul cu Harrison Assessments a permis companiei WKH- Dezvoltare Organizationala s¿ aduc¿ pe pia¿a româneasc¿ un instrument recunoscut de evaluare, ce combin¿ precizia instrumentelor matematice cu rezultatele studiilor psihologice. Instrumentul de evaluare Harrison Assessments a fost conceput de c¿tre Dan Harrison pe baza unei cercet¿ri care a durat 30 de ani. Acesta a fost conceput astfel încât s¿ combine precizia instrumentelor matematice ¿i statistice cu rezultatele studiilor psihologice despre leg¿tura preferin¿e - performan¿¿. Elementul de noutate al acestui instrument este cuantificarea gradului în care anumite cerin¿e ale unui post sunt dezvoltate la un anumit individ.