KEY ACCOUNT

PharmaFarm SA

09-03-2009 | EXPIRA LA 15-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Promovarea portofoliului de produse farmaceutice si parafarmaceutice catre cei mai importanti clienti din zona sa de activitate in conformitate cu politica comerciala a companiei.


CERINTE

- Studii medii / superioare
- Experienta de minim 2 ani in vanzarea produselor farmaceutice
- Cunostinte si aptitudini de vanzare si negociere
- Persoana dinamica, comunicativa, motivata sa dezvolte zona sa de activitate, cu spirit de echipa, punctuala, organizata, orientata catre rezultat, tinuta profesionala impecabila.


BENEFICII OFERITE

Compania noastra va ofera un pachet salarial atractiv si posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei echipe dinamice si performante.


DESCRIEREA FIRMEI

PharmaFarm, parte a Grupului Gedeon Richter Romania, este distributor cu acoperire nationala pe piata farmaceutica de retail din Romania iar prin compania sa - Pharma Net - gestioneaza un lant de 14 farmacii.

Activitatea noastra de baza este focalizata pe distributia de produse farmaceutice si pe propriul lant de farmacii.

PHARMAFARM - O COMPANIE INOVATOARE

e-Pharmafarm

PharmaFarm este o companie inovatoare, care s-a aflat mereu in pas cu ultimele tehnologii in domeniul distributiei farmaceutice. Astfel, a fost printre primii distribuitori care au implementat sistemul Enterprise Resource Planning (ESP), Sales Force Automation (SFA), prin solutia e-commerce, e-PharmaFarm, sistem ce perimte comandarea on-line a produselor companiei, scurtand astfel timpul de procesare al comenzilor.