COUNTRY SALES MANAGER

AQUAMOLD TRADING SRL

09-07-2006 | EXPIRA LA 15-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gestionarea si cresterea volumului de vanzari atat pe plan local cat si pe plan national.


CERINTE

Sa aiba studii superioare, experienta in vanzari, abilitati in comunicare si negociere, precum si in lucrul cu calculatorul, bun organizator.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial compus din tichete de masa, salar atractiv si bonusuri motivante corespunzator rezultatelor, precum si telefon si masina de serviciu.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1993, Aquamold Trading are ca domeniu de activitate productia si imbutelierea apei minerale naturale provenite din sursa Copou - Izvorul nr 3 din Gradina Botanica din Iasi. Amfiteatru este o marca inregistrata prezenta pe piata prin doua produse ce au cucerit prin calitate : Amfiteatru, apa minerala carbogazificata si Amfiteatru, apa minerala plata (fara CO2).
Membru al Asociatiei Patronale APEMIN Romania, Aquamold Trading se afla intr-o continua deszvoltare a mijloacelor de productie si distributie pentru a asigura consumatorilor de apa Amfiteatru calitatea apei minerale cu care i-a obisnuit.
Din dorinta de a fi aproape de clientii si partenerii sai si de a-i asigura de corectitudinea alegerii facute, Aquamold Trading a realizat in 2004 o modificare radicala companiei si a imaginii produselor sale.