COORDONATORI VANZARI / REPREZENTANTI VANZARI IASI

COMPANIE COSMETICE IASI

29-04-2006 | EXPIRA LA 05-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

VA DORITI UN VENIT SUPLIMENTAR ??
Aveti posibilitatea de a castiga bani intr-un mod ce se potriveste cu stilul dumneavoastra de viata. Suma pe care o castigati depinde de cantitatea de produse pe care o comandati. Astfel, beneficiati de un potential de castig nelimitat. Ca Reprezentant veti obtine produse cosmetice de cea mai buna calitate,la preturi incredibile.(chiar GRATUIT). Compania Avon va ofera suportul necesar prin intermediul unor programe profesioniste de training deopotriva in domeniul afacerilor si al frumusetii (Diploma recunoscuta)

AVETI CALITATI DE LIDER ?? Credeti ca ati putea sa va formati o echipa de minim 5 reprezentanti pe care sa-i coordonati in aceasta activitate ?? Atunci puteti opta pt postul de COORDONATOR in cadrul companiei. Noi va rasplatim cu un comision motivant din vanzarile echipei.


Trimite CV la e-mail: afaceri.cariera@yahoo.com sau suna la tel: 0726108484 ( mentionati postul dorit ).


CERINTE

Pt Coordonatori:
Creativ si flexibil, calitati de lider, orientat spre actiune si rezultate, dornic sa-si formeze propria echipa si sa lucreze in echipa, dinamic, ambitios, spirit organizatoric.

Pt Reprezentanti:
ambitios, dinamic, dornic de a castiga un venit suplimentar proportional cu implicarea in aceasta activitate


BENEFICII OFERITE

Pt REPREZENTANTI:Comision din vanzarile proprii (pana la 40%, produse cadou, produsele pt consumul propriu le GRATUIT.Produse noi la preturi speciale, programe motivationale, concursuri in echipe, recunoasterea meritelor, cursuri de vanzari si frumusete, bonusuri pt recomandarea de noi reprezentanti, posibilitate de promovare.

Pt COORDONATORI: Comision din vanzarile echipei, concursuri, bonusuri in functie de realizari, cursuri speciale pentru coordonatori (management, tehnici de vanzare si negociere, comunicare etc.)


DESCRIEREA FIRMEI

Lider mondial in domeniul vanzarilor directe de produse cosmetice.