Content Producer

SMART LINE DESIGN

17-10-2007 | EXPIRA LA 16-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului:
Iti place sa petreci mult timp la computer, sa pierzi timpul pe net, sa dezvolti ceva util sau sa participi la proiecte online mari? Google e prietenul tau si ai impresia ca nu exista informatii pe net pe care sa nu le gasesti? Stii limba romana bine si nu tolerezi greselile de ortografie, iar cu engleza te descurci si te orientezi binisor pe website-urile din strainatate. Atata timp cat nu te deranjeaza nimeni iti faci treaba cu rabdare si eficienta. Si nu te plictisesti repede... Atunci tu esti persoana pe care o cautam!

Ce vei face efectiv?
Creare de articole - ai la dispozitie carti sau uneori doar netul, aduni informatii si faci un rezumat, articol mai complex, studiu de caz. Iti trebuie ceva capacitate de organizare si extractie a esentialului, compunere a informatiei cu schimbarea formei si a structurii, articolul final e complet diferit fata de sursa.
Adunare de informatii primare - "Copy/paste" - aici nu ai nevoie de prea multa imaginatie sau calitati literare, in schimb activitatea e repetitiva si uneori plictisitoare. Ai nevoie de rabdare si capacitatea de a face activitati repetitive, rapid si eficient. Bine, nu-ti imagina ca te transformam intr-un robot :)
Alte activitati de dezvoltare a unor website-uri - cautare de imagini, testare (dai clickuri pe site si gasesti erorile), organizare a informatiei, studii si idei de dezvoltare, etc...Depinde si de tine...
Task-urile de mai sus le vei face combinate, incat munca ta va fi destul de diversificata.

Avantajele noastre:
Lucru intr-o echipa cu tineri sub 30 ani, intr-o atmosfera linistita, no stress ever!, fara ore suplimentare, fara deadline-uri rigide (asta nu inseamna ca te lasam de capul tau :) ), fara sefi uraciosi (in principiu...).

Cam cum ar trebui sa te imaginezi: stai la biroul tau, cu un calculator decent, caldurica... muzica... treaba... glumitze... pauze... treaba. Daca esti sociabil e bine, daca nu...e tot bine (nu e o cerinta), dar nu toleram uraciosii, arogantii, aia care "stiu cel mai bine". Adica trebuie sa fii normal!


CERINTE

Cerinte:
- cunostinte rudimentare de folosire a computerului
- familiarizat cu navigarea pe internet - trebuie sa stii sa faci o cautare relevanta in Google, intuitie in navigare pe portaluri mari, eficienta in gasirea informatiilor necesare
- viteza de scriere la tastatura - de la normal la excelent
- limba romana - de la normal la excelent
- engleza nivel mediu
- capacitate de organizare
- rabdare, capabil de activitati repetitive (copy/paste)
- atent la detalii


Reprezinta un avantaj:
- Facultatea de litere
- Absolvent 2007
- dactilografie


DESCRIEREA FIRMEI

SmartLine Design este o agentie de creatie din Iasi , specializata in web design, programare web si identitate vizuala. Cu peste doi ani experienta in domeniu si un diversificat portofoliu atat pe partea de web design cat si pe cea de identitate, echipa SmartLine este caracterizata de creativitate, pasiune, ratiune si responsabilitate