Asistent Manager – administrativ & RH (Iasi)

GRUP PENTALOG

03-09-2010 | EXPIRA LA 09-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Vei asigura buna administrare a resurselor Pentalog Iasi (sediu si apartamente);
- Vei asigura relatia cu institutiile publice din Iasi;
- Vei gestioneaza relatia cu furnizorii;
- Vei fi responsabil/-a de intocmirea documentelor necesare (adeverinte, adrese, rapoarte etc);
- Vei gestiona deplasarile din si spre agentia Pentalog Iasi;
- Vei intocmi si actualiza diverse rapoarte de personal.


CERINTE

Ai descoperit ca cei din jur apeleaza tot mai des la tine pentru a organiza unele activitati si ca apreciaza modul in care reusesti sa gestionezi diferite situatii.

Esti o persoana meticuloasa cand vine vorba de verificarea sau intocmirea de documente si rapoarte, dar asta nu te impiedica sa fii comunicativa. Stii cum sa abordezi o discutie indiferent de persoana careia te adresezi si pentru ca esti o fire indrazneata, cu bun simt si activa reusesti sa rezolvi problemele intr-un mod eficient.

Daca te recunosti deja in descrierea de mai sus, inseamna ca mediul nostru de lucru ti se potriveste.

Cu o experienta de 10 ani in IT&C, suntem o echipa tanara, dinamica dar si exigenta cand vine vorba de a mentine standardele de calitate in ceea ce facem. Agentia Pentalog Iasi continua sa isi dezvolte activitatea prin proiecte interesante alaturi de parteneri importanti din domeniu, prin urmare echipa noastra se extinde. Te invitam sa ni te alaturi in rolul de Asistent Manager – administrativ & RH.

Profil - puncte cheie:
- Ai absolvit o facultate cu profil economic, stiinte sociale, limbi straine, juridic;
- Esti o persoana reactiva, motivata sa evolueze si cu o foarte buna prezentare si comunicare;
- Stapanesti excelent tool-urile de birotica;
- Nivelul tau de limba franceza si engleza este cel putin mediu si iti permite sa iti exprimi fluent ideile;
- Ai acumulat deja o experienta de minim 1 an intr-un post similar.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv, care include mai multe tipuri de prime;
- Posibilitati de promovare si de dezvoltare a unui plan de cariera;
- Integrarea intr-un mediu de lucru dinamic, multicultural;
- Training pe tehnologiile specifice;
- Tichete de masa;
- Asigurare de sanatate.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere, iar domeniile de competenta cuprind informatica de gestiune si cea industriala(R&D).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti,
Brasov, Iasi), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orleans, Bordeaux, Paris) si Germania (Frankfurt). 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2007 o crestere interna de 67% si o cifra de afaceri de 5,5M?. La inceputul anului 2008, echipa Pentalog numara deja 200 de persoane.

Datorita acestor indicatori pozitivi, preconizam pentru 2008 crearea a numeroase noi posturi in toate agentiile noastre din Romania si Republica Moldova, o crestere de 40% din efectivul actual.
In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.