Angajam consilieri imobiliari

S.C. INTER NIC S.R.L.

18-11-2013 | EXPIRA LA 20-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

La Inter Imobiliare ai toate avantajele pentru a deveni cel mai bun!
Intr-o piata imobiliara destul de grea, lucrul cel mai important, este sa fii facut cunoscut. Noi cei din managementul de la Inter Imobiliare, am inteles acest lucru si de aceea am sustinut si vom sustine in continuare pe cei ce vor sa reuseasca in acest domeniu din toate punctele de vedere.
Datorita investitiilor in sistemele proprii de promovare, a modului centralizat de lucru al agentiei, unii ( doar cei ce au vrut mai mult) consilierii imobiliari din Echipa Inter Imobiliare au reusit adevarate performante in vanzari in toata aceasta perioada de criza de 3 ani.
Nu ai deloc experienta?
Pentru cei ce vor sa debuteze in domeniu imobiliar, ii asiguram ca au tot suportul necesar sa fie indrumati, ei trebuind sa aiba doar trei lucruri la ei: respect, curaj si dorinta de lucru.
Datorita si fapului ca acum si spatiul ne permite dorim sa ne dezvoltam si mai mult, si pe alte segmente de piata si de aceea, pe acei ce doresc sa faca parte din Echipa Inter Imobiliare ii asteptam.
Vrei sa stii toate conditiile si avantajele Echipei Inter Imobiliare?
Contacteaza-ne. E singurul lucru ce trebuie sa-l faci.


CERINTE

Respect, curaj si dorinta de lucru, precum si pentru eficienta noastra permis auto categ B.


BENEFICII OFERITE

Autoturism;
Telefon Mobil
Diverse premii lunare si anuale.


DESCRIEREA FIRMEI

Despre noi
Valorile noastre
Satisfacţia clientului e cel mai important bun tranzacţionat de Inter Imobiliare.
Instrumente iscusite de marketing, investiţii masive în publicitate şi pregătirea consultanţilor noştri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezintă elemente ale strategiei de creştere Inter Imobiliare, iar această dezvoltare are drept motor satisfacţia clientului. Clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii noştri.

Servicii
O atitudine proactivă având în centru clientul şi satisfacţia sa.
Acest demers nu ar fi posibil fără expertiză şi profesionişti adevăraţi în real estate.

Consultanţă în tranzacţii imobiliare
Pe o piaţă cu o dinamică ieşită din comun, cu foarte multe unităţi locative la tranzacţionare, un consultant profesionist este condiţie sine qua non pentru a face un business cu adevărat profitabil.

Vânzare de proiecte rezidenţiale exclusive
Inter Imobiliare dispune de o divizie specializată în marketarea şi vânzarea de unităţi locative în ansambluri rezidenţiale noi, aflate în stadiu de proiect sau în curs de finalizare. Fiecare proiect va beneficia de o echipă completă, special pregătită pentru a reprezenta interesele fiecărui developer în toate stadiile de dezvoltare.

Vânzare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spaţii comerciale şi industriale
Identificarea potenţialilor clienţi, prezentarea imobilelor şi vânzarea propriu - zisă a acestora. Totul în timp foarte scurt, eficienţa instrumentelor Inter Imobiliare aducând valoare adăugată şi o viteza mare de rotaţie a produselor.

Inchiriere și administrare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spaţii comerciale şi industriale
Mai mult decât asistenţă. Asistenţă completă şi specializată de gestionare a proprietăţilor indiferent de natura acestora. Soluţii personalizată pentru business şi retail adaptate fiecărui client şi fiecărui produs în parte. Consultanţă atât pentru retaileri, cât şi pentru potenţialii clienţi.

Studii de cercetare și analiză imobiliară
Cu o importantă cotă de piaţă, cu specialişti experimentaţi, orice decizie o veţi lua având un silogism de business complet.

Evaluări imobiliare
Fie teren vacant, fie un imobil cu 10 etaje, specialiştii de la Inter Imobiliare vor elabora studii şi evaluări pertinente atât în ceea ce priveşte valoarea de piaţă a imobilului, cât şi caracteristicile constructive ale acestuia.