Analist Spam

BitDefender

05-11-2007 | EXPIRA LA 05-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam o persoana (de fapt mai multe!) desteapta, meticuloasa si vigilenta care sa ne ajute sa crestem performanta modulului Antispam din BitDefender.
Tipuri noi de spam, sau de fraude pe internet apar cat ai zice "phishing"! Tu va trebui sa creezi si sa intretii semnaturi cu ajutorul carora sa le detectam. Vei supraveghea testarea automatizata a acestor semnaturi si vei gestiona update-urile. Vei colabora cu echipele de dezvoltare si de research pentru a-ti crea unelte necesare si pentru a gasi impreuna noi metode de detectie.
Toate acestea 7 zile din 7, 24h din 24! Vei beneficia bineinteles de bonusuri pentru turele de noapte si weekend.


CERINTE

Un spammer e un personaj negativ din lumea email-urilor, foarte destept, rapid, organizat si mereu in cautare de metode ingenioase.
Ca analist in laboratorul antispam, tu trebuie sa combati toate metodele lui! Asta presupune sa ai toate aceste calitati si in plus sa ai spirit de observatie si sa fii foarte atent la detalii!
Asa vei reactiona rapid la aparitia de spamuri noi si poate chiar vei anticipa anumite tendinte.
Trebuie sa ai curajul sa-ti asumi responsabilitatea pentru deciziile pe care le iei si sa faci asta in timp util!
Nu este necesar sa ai experienta in programare. Insa daca ai lucrat in limbaje de scripting (Perl, Python, Php etc.) vom fi cu atat mai bucurosi.
Constituie un avantaj cunoasterea uneia dintre limbile de circulatie internationala: engleza, franceza, germana.


DESCRIEREA FIRMEI

BitDefender is a leading global provider of security solutions that satisfy the protection requirements of today\'s computing environment. The company offers one of the industry\'s fastest and most effective lines of security software, setting new standards for threat prevention, timely detection and mitigation.

BitDefender delivers products and services to over 41 million home and corporate users in more than 180 countries. BitDefender has offices in the United States, the United Kingdom, Germany, Spain and Romania.