Administrator de re¿ea - jud Hunedoara

Aletheia Management

06-07-2007 | EXPIRA LA 05-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o firma de productie cu capital olandez si elvetian, infiintata in 1998, specializata in productia de aparatura electrocasnica.


CERINTE

O companie ambi¿ioas¿ ¿i în plin¿ dezvoltare are întotdeauna nevoie de persoane ambi¿ioase ¿i cu dorin¿¿ de dezvoltare profesional¿.
Ai ocazia s¿ ne convingi de pasiunea ta pentru IT demonstrându-ne c¿ experien¿a ¿i cuno¿tin¿ele tale de pân¿ acum sunt suficiente pentru a face fa¿¿ responsabilit¿¿ilor de suport IT în cadrul unei firme cu aproximativ 50 de utilizatori.
Totodat¿ vei fi parte a unei echipe de implementare a celui mai complex sistem ERP din lume, f¿r¿ s¿ ¿i se cear¿ experien¿¿ prealabil¿.
Tot ce î¿i cerem este ini¿iativ¿, creativitate ¿i minte deschis¿ care poate genera solu¿ii.
Este ocazia care poate fi trambulina carierei tale. Aplic¿!


DESCRIEREA FIRMEI

Aletheia este o firma de consultanta si servicii integrate de resurse umane.
Cu un capital de expertiza propriu si in continua dezvoltare, solutiile noastre sunt orientate pe nevoile specifice ale partenerilor nostri, fiind concepute pentru atingerea unor rezultate sustinute de indicatori obiectivi si masurabili.

In viziunea noastra, a oferi servicii de Resurse Umane inseamna a oferi suport si asistenta necesare fiecarui individ pentru a se implini in plan personal, profesional si financiar.
Noi credem in capacitatea si responsabilitatea fiecarei persoane de a trai o viata prospera si fericita in baza unor optiuni personale .