Waiter/Waitress, chambermaid in Grecia 2010

COM INVEST

08-05-2010 | EXPIRA LA 13-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job-urile sunt adresate tuturor categoriilor de candidati (atat celor cu experienta, precum si celor fara experienta) care-si doresc dezvoltarea unei cariere in industria hoteliera.

Oportunitatile de angajare sunt in orice departament (restaurant, bucatarie, receptie, camere, bar), orice nivel de cariera ( entry level- management inclusiv), orice profil organizational (hoteluri 3-4-5 stele, restaurante, gastropuburi, etc) avand o durata de 3-12 luni de zile(cu posibilitatea prelungirii contractului).
Ofertele de munca se desfasoara pe toata perioada anului si au ca si locatii atat zona continentala cat si cea insulara (CRETE, KOS, CORFU, ZAKYNTHOS, NAXOS, CHALKIDIKI, PELOPONES etc.)


CERINTE

Limba engleza nivel mediu
Varsta intre 18 si 40 ani
Experienta anterioars in munca nu este obligatorie, dar recomandata
Pot aplica pentru aceste pozitii atat studentii cat si persoanele care nu au statut de student


BENEFICII OFERITE

- Salarizare 450-700 euro/luna
- Cazarea si masa asigurate de catre angajator
- Posibilitatea de a obtine si al doilea job sau joburi ocazionale
- Coordonare documentatie: asistenta in vederea completarii dosarului de inscriere, contract de munca, contract angajament, asigurare medicala
- Sesiune de Orientation in Romania
- Suport 24/24 emergency line


DESCRIEREA FIRMEI

Com Invest este o companie al carui principal obiect de activitate este: Selectia si plasarea fortei de munca, iar prin programele oferite plaseaza studenti, absolventi de facultate, specialisti si persoane cu varsta pana in 40 de ani, in tari din intreaga lume. Programele oferite sunt: de munca (work&travel, seasonal- work), culturale si schimb de experienta (training, au-pair), studiu, calatorie. Tarile vizate in mod special sunt SUA, UK, Australia, Germania, Spania, Olanda, Belgia si Franta.
Avand o activitate progresiva compania detine in prezent 2 birouri: Cluj-Napoca si Sibiu si colaboratori in peste 10 orase din tara. Stafful nostru, caracterizat de profesionalism si avand o pregatire de specialitate a castigat reputatia companiei atat pe plan intern cat si international, si stima aplicantilor nostri.