Targ de Joburi pentru hoteluri / restaurante 4-5* in Grecia !

Banca de joburi

28-02-2011 | EXPIRA LA 06-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Targ de Joburi pentru 450 locuri de munca in GRECIA in hoteluri de 4-5* - Inscrieri in Februarie 2011!
( domeniul hotelier-restaurante )

Agentia Banca de joburi organizeaza un Targ de Joburi la inceputul lunii MARTIE 2011, cu participarea directa a angajatorilor in vederea recrutarii a peste 450 de persoane (inclusiv cupluri) pentru locuri de munca in domeniul turistic, in statiuni turistice de lux, din Grecia.

Posturile pentru care se face selectia sunt: Cameriste (200 locuri), ospatari/ospatarite (60 locuri), ajutor bucatar (20 locuri), bell-boy (20 locuri), bucatari (25 locuri), muncitori necalificati (30 locuri), maseuri (15 locuri), cosmeticieni (15 locuri) si alte pozitii in restaurante si hoteluri 4-5*de lux, din GRECIA.
Inscrierile pentru participarea la Targul de Joburi se vor face pana la data de 15 FEBRUARIE 2011, iar inceperea contractelor de munca si plecarile la angajatori din luna Martie-Aprilie 2011.


CERINTE

Pentru a participa la acest program de munca, cititi cu atentie prezentarea programului la adresa web: www.bancadejoburi.ro si asigurati-va ca veti parcurge toti pasii specificati, dupa cum urmeaza:

1. Completarea CV-ului d-voastra, in limba engleza, pe site-ul agentiei noastre www.bancadejoburi, cu mentiunea ˜pentru targul de joburi in Grecia˜. Alte formate de CV nu sunt acceptate;
2. Dupa completarea CV-ului, ne anuntati telefonic indeplinirea acestei etape, in vederea verificarii CV-ului completat si inregistrarii in mod oficial pe listele de participare la preselectie;
3. Toti candidatii inregistrati pentru preselectie vor fi contactati de catre consultantii nostri in vederea stabilirii orei si datei pentru interviului de selectie si pentru inscrierea finala in program.


BENEFICII OFERITE

Toti candidatii vor beneficia de urmatoarele avantaje:
- contract legal de munca de minim 6 luni cu posibilitate de prelungire;
- angajatul este platit in functie de pozitia de mai sus ocupata, cu un salariu lunar intre 550 - 750 Euro net + pentru orele suplimentare intre 3,5 - 4,5 Euro net / ora + tips-uri;
- cazarea si masa sunt asigurate gratuit de catre angajator;
- asigurarile sociale platite de catre angajator;
- biletul de avion pentru retur este platit de angajatori;
- locuri de munca in hoteluri-restaurante de lux;
- pozitii atat pentru candidatii cu experienta, cat si pentru cei fara experienta;
- se ofera plasamente si pentru cupluri;

Costul programului:
- 300 RON - Taxa de inscriere si procesare dosar.
- 260 EURO - Comision de mediere. Acest comision se achita doar la semnarea contractului de munca la sediul nostru.
- 150 - 200 EURO - Biletul de avion Romania-Grecia este achitat de catre candidat (angajatorul deconteaza 200 euro pentru transport la sfarsitul contractului de munca).

Selectia finala: Participarea la targul de joburi din Martie 2011 permite angajarea pe aceste posturi tuturor participantilor, prin interviu direct cu angajatorii straini. Inscrierea pe listele de participare se face doar dupa achitarea taxei de inscriere si procesare dosar de 300 lei.

ATENTIE! Locurile vacante sunt limitate si se ocupa repede. Nu rata ocazia sa muncesti legal in strainatate!


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca.