Targ de joburi - Martie 2012

Infomunca

12-02-2012 | EXPIRA LA 13-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Infomunca organizeaza TARG DE JOBURI pentru hoteluri de 4 si 5 stele din Grecia si Cipru. Targul va avea loc la mijlocul lunii Martie, la Cluj Napoca. Se cauta urmatoarele profesii: bucatari si ajutor bucatari, cameriste, kitchen porter, laundry worker, muncitor, pool boy, receptioneri,ospatari, barmani.
Salariile variaza intre 500 si 800 euro NET pe luna si angajatorii ofera GRATUIT cazarea pe durata intregului sezon. De asemenea, Angajatorii ofera GRATUIT 3 mese pe zi tuturor angajatilor.

Se lucreaza 8 ore pe zi, 6 zile pe saptamana.
Contractul de munca se semneaza pe 6 sau 7 luni (perioada sezonului) din April/May pana in Septembrie/Octombrie
Costurile d-voastra:

Taxa mediere: 150 euro (se plateste dupa interviul cu angajatorul, la semnarea contractului de munca)
Transportul: pana in Grecia sau Cipru este platit de d-voastra (aproximativ 100 euro) iar la sfarsitul sezonului, angajatorii asigura biletul de avion pentru intoarcerea in tara
Detalii pe www.infomunca.ro


CERINTE

Va rugam sa aplicati doar daca:
1. Cunoasteti limba engleza la nivel conversational
2. aveti experienta pe pozitia pentru care aplicati
3. Varsta d-voastra nu depaseste 40 ani (Pentru pozitia BUCATAR se accepta si candidati care au peste 40 ani, dar nu mai mult de 46)

Cunoasterea altei limbi straine, pe langa limba engleza, reprezinta un avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

Oferim locuri de munca in strainatate in diferite tari din Europa, in urmatoarele domenii: turism, agricultura, comert, constructii, IT, medicina si sanatate, asistenta sociala, etc. Suntem acreditati ITM si functionam in conformitate cu normele europene de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate.