PERSONAL PENTRU HOTEL SI RESTAURANT IN GRECIA

AQUA MARINE BUSINESS SRL

07-05-2009 | EXPIRA LA 13-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam URGENT,cu plecare in 10-15 zile, personal ptr.hotel si restaurant in Grecia si Cipru :

ospatarite,ospatari,cameriste,bucatari.

Contracte de 6 luni,respectiv un an,cu posibilitatea de prelungire.

Locatii-hoteluri,restaurante,cafe baruri,cafe snack bar,etc. in zona continentala a Greciei (zonele Peloponnesus,Chalkidiki,Kavala,Volos) dar si in insulele Creta,Kos,Symi,Rhodos,Corfu etc.)

Oferta completa de joburi disponibile,cu imagini ale unora dintre locatii, o regasiti vizitind site-ul firmei noastre : www.aquajobscenter.ro (vezi Vacancies by country/Daily offer).


CERINTE

Experienta profesionala este un avantaj,dar nu o conditie,exceptie bucatarii,de la care se solicita experienta min 2 ani.
Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational.

Candidatii interesati de aceasta oferta sunt rugati sa aplice si pe site-ul nostru (vezi Employees / Registration form),acesta fiind de alfel modelul de aplicatie recomandat de catre angajatorii externi,sau,daca nu au aceasta posibilitate,sa trimita un CV complet,actualizat,de preferinta in limba engleza,cu fotografie tip carte postala atasata(whole body photo),pe una din adresele noastre de e-mail: office@aquajobscenter.ro sau direct@aquamarinecrew.biz


BENEFICII OFERITE

Salarii 600-800 Euro/luna ptr.cameriste,700-1000 Euro/luna ptr.ospatarite(plus tips) si 900-1200 Euro/luna ptr.bucatari.

Cazarea si masa sunt oferite gratuit de catre angajatori.

Asigurari sociale platite de catre angajatori.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie autorizata de consultanta,selectie si plasare forta de munca in strainatate.