Munca de sezon in hoteluri pe insule din Grecia 2012

UAB Norwegian Service Team Baltija

10-04-2012 | EXPIRA LA 12-04-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

NST Group recruteaza tineri si studenti in domeniul hotelier pentru programul Work&Travel Grecia 2012. Acest program se va desfasura in perioada aprilie-octombrie 2012 in insulele grecesti: CRETA, KOS, MYKONOS, ZAKYNTHOS, CORFU, SAMOS, NAXOS.

Salariile medii lunare sunt cuprinse intre 450-500 euro, cazare si masa asigurate. Se poate castiga un bacsis lunar de la 5 euro pe zi la 20 euro pe zi, ceea ce inseamna un venit suplimentar porning de la 200 - 300 euro in sus. Daca ai pana in 35 de ani si cunosti limba engleza la nivel conversational, te asteptam sa-ti alegi locul unde vei petrece o vara de neuitat. Poti alege dintr-o serie de joburi variate: ospatar/ospatarita, asistent barman, asistent receptie, bellboy, animator copii, camerista, asistent spa, bucatar, ajutor bucatar, gradinar si mentenanta.

Str. Iuliu Maniu 47, cam. 508, Brasov 0368. 730.200

Incearca si vei avea o vacanta de vara exotica si plina de experiente unice!


CERINTE

Cautam persoane pana in 35 de ani, care sa cunoasca limba engleza. Persoanele care au experienta in domeniul hotelier si care cunosc mai multe limbi straine au un avantaj.

Exista peste 600 de locuri de munca si se va aplica regula primului venit astfel incat vor fi selectate persoanele in ordinea in care s-au inscris in program.


BENEFICII OFERITE

- cazare
- 3 mese pe zi
- salariu net de 500 euro pentru 48 de ore pe saptamana
- se platesc orele suplimentare lucrate
- bacsis zilnic de la 5 la 20 euro si se poate ajunge ca venit suplimentar de la 200 de euro in sus, castigat din bacsis pe luna


DESCRIEREA FIRMEI

Recrutam personal pentru companiile din grup, dar si pentru colaboratori externi pentru Norvegia si Lituania, dar si pentru alte tari. Grupul de companii are patru domenii de activitate. De asemenea facem leasing de personal pentru alte companii partenere.

NST Contacting se ocupa cu activitati de alpinism utilitar si de protectie si intretinere a suprafetelor industriale mari (ex: curatare si vopsire).

NST Byggservice se ocupa de lucrari de amenajari si reparatii ale imobilelor (vopsire interna si externa a locuintelor, pardoseala de PVC, gresie , fainta, zidarie, etc).

NST Eindom se ocupa de investii imobiliare.

NST Baltija este firma de recrutare din Lituania, membra a grupului care promoveaza nevoia de personal a companiilor din grup si a unor firme partenere in Europa de Est.

NST Renhold ofera servicii de curatenie profesionala pentru persoane private, companii si institutii publice.