Locuri de munca -Personal Hotelier Grecia

G&G Recruitment

20-02-2013 | EXPIRA LA 22-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESPRE COMPANIA NOASTRA:
PORTOFOLIU EXCELENT DE ANGAJATORI in tara si strainatate: Hilton, Marriott, Intercontinental, Ramada, Best Western, Fairmont, Elite Hotels, Ramada, Folio Hotels, De Vere Hotels, Holiday Inn, Novotel, Sofitel, Qhotels, Millenium & Copthorne hotels, Vonessen, Pride of Britain, Green King, Lock Fyne si alte sute de angajatori ! ; in portofoliul de clienti ai companiei noastre regasiti organizatii cu standarde de PREPARARE de 1-5 rosette si STELE MICHELIN (vezi pagina web ) .

Ce spun o mica parte din aplicantii si colegii vostri despre compania noastra : vezi site
DACA ITI PLACE ECHIPA NOASTRA NE POTI DA UN LIKE PE FACEBOOK ! print-un like vei primi regulat informatii despre joburi vacante, noutati, deschideri de hoteluri, imigratie si permise de munca, campanii de recrutare in 2012 si noutati pentru 2013 .
CONTACT
Pentru orice informatii suplimentare ne poti contacta prin e-mail sau telefo


CERINTE

Recrutam PERSONAL CU EXPERIENTA (Bucatari, Ospatari, Cameriste, Receptioneri) si STUDENTI in vederea angajarii in hoteluri de 3-4-5 stele din Grecia

DISCOVER GREECE este unul din cele mai populare programe destinat atat PERSOANELOR CU EXPERIENTA care isi doresc un contract sezonier si dezvoltarea experientei profesionale in strainatate cat TINERILOR SI STUDENTILOR care alaturi de o experienta intr-un rezort de 4-5 stele vor avea posibilitatea de a-si face prieteni, de a calatori si descoperi Grecia antica si multe altele beneficii pe care va invitam sa le descoperiti personal sau alaturi de prieteni !

DETALII CONTRACT Contract de munca in functie de disponibilitatea ta! poti incepe din Aprilie-Iunie si poti termina in Septembrie-Octombrie). Program : 8 - 9 ore/zi 6 zile/saptamana ; cazare asigurata gratuit ; masa asigurata gratuit in timpul programului de lucru ; asigurare medicala; salarizare studenti : 400-450 euro/luna + tips; salarizare pentru persoanele cu experienta de minim 3 ani: 600 -1200 de Euro/luna in functie de departament si nivelul postului (entry level, supervisor, manager) . Tarif de mediere 250 euro .

Peste 400 de joburi in hoteluri de 4-5 stele in orice DEPARTAMENT: receptie, restaurant, bucatarie, bar , sali de conferinte si evenimente, room service, spa, sport si recreere si entertainment . Inscrie-te in timp util pentru a-ti asigura jobul pe perioada verii ! interviuri zilnic cu aplicantii prin skype sau la sediul companiei noastre; sesiuni zilnice de informare pentru studenti la sediul companiei noastre ; angajare in 2,3,4 saptamani de la interviu ; plasament personalizat; informare si consultanta gratuita;aca doresti sa participi la interviuri in aceasta perioada trimite un curricullum vitae detaliat prin email cu mentiunea postului pentru care aplici si tara/tarile in care doresti angajarea ; in maxim 2 zile vei fi programat la interviu si informat cu privire la costuri si etapele de angajare in fiecare tara; dupa interviu vom realiza de comun acord planul de plasament ... in consecinta veti sti dinainte care va fi jobul pe care va potriviti, tip si profil angajator, beneficiile salariale, zona si alte elemente particulare aplicatiei tale.


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies