LOCURI DE MUNCA GRECIA - SUPER OFERTA

Work Experience

10-10-2008 | EXPIRA LA 16-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul Work and Travel Grecia este dedicat studentilor (18-30 de ani) din domeniile: turistic, economic sportiv si nu numai, care se pot bucura de o perioada de practica profesionala(internship) imbinata cu o binemeritata vacanta lucrand in cadrul hotelurilor, restaurantelor si cluburilor. Daca esti student poti participa la acest program chiar daca ai restante, nu esti student la zi esti in primul sau ultimul an de studiu.

De asemenea prin Work Experience Grecia oferim plasamente tuturor persoanelor (20-40 de ani) cu pregatire in domeniile: hotelier (manageriat, receptie, curatenie, intretinere, bucatarie, servire restaurant-bar, animatori, gradinari, salvamari, soferi), contructii civile, electricieni, fermieri, sudori, menaj, babysitting, asistente, au pairs, pe o perioada cuprinsa intre 3-7 luni.

Locatiile locurilor de munca : Atena, Thessaloniki si insulele grecesti: CRETE, KOS, MYKONOS, ZAKYNTHOS, CORFU, NAXOS.


CERINTE

- studenti sau absolventi de studii medii sau superioare cu
- cunostinte medii de limba engleza,
- referinte de munca (experiente pe domeniile de aplicare) pentru absolventi numai,
- cunoasterea limbii grecesti sau a altor limbi straine prezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

- Salarizari cuprinse intre 400-1000 euro/luna depinzand de pozitia de munca, calificarile si pregatirea profesionala a candidatului, la care se adauga si un bacsis care in perioadele sezoniere de varf poate ajunge mai mult decat valoarea intregului salar.
- Angajatorul va asigura cazarea si masa (2-3 mese/zi) GRATUIT in cadrul hotelului, asigurare medicala de baza, transportul asigurat de la Athena la insulele invecinate


DESCRIEREA FIRMEI

Work Experience este o companie autorizata pentru selectia si plasara fortei de munca cu personal calificat si cu experienta de peste 5 ani in programele de schimb cultural. In functie de profilul fiecarui applicant Work Experience va gasi un plasament adecvat. Tipurile de programe pe care le promovam sint atat cele de munca cat si de studii/schimb cultural.
Ofertele de munca pe care le avem sint in hoteluri, restaurante, parcuri de distractie, constructii, depozite, baby sitter, salvamari, etc.