Joburi in domeniul hotelier in Grecia

SC Extern Recruitment SRL

11-03-2012 | EXPIRA LA 13-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Work and Travel Grecia este un program de practica profesionala pentru studenti în domeniul serviciilor si turismului, dar si pentru persoane pana in 30 de ani interesate sa lucreze sezonier in Grecia - plasamentele sunt în hoteluri, baruri, cluburi, parcuri de distractie, restaurante, în statiunile turistice din Grecia si insulele înconjuratoare.

- Locurile de practica sunt in domeniul hotelier în hoteluri de 3, 4 si 5 stele, baze sportive, restaurante pe insulele din Grecia precum Creta, Kos, Rhodos, Leros, Kalymnos, Corfu, etc.

- Pozitiile pentru practica sunt: receptioner, ajutor de bucatar, instructor de aerobic, barman, chelner,babysitting, bell boy, camerista, gradinar, etc.

- Taxa programului este de 750 Ron si se plateste astfel:
-100 Ron taxa procesare dosar si se plateste dupa interviul in limba engleza
-650 ron, pe care candidatul o va plati în momentul în care primeste « Acordul de Practica » si are siguranta ca va efectua practica în Grecia.

- Detalii program si pe wwww.externrecruitment.ro


CERINTE

- La acest program pot aplica toti studentii, de la facultate de stat sau particulara acreditata, indiferent de forma de învatâmânt (ZI/ID) si situatia scolara, elevii peste 18 ani, persoane care urmeaza cursuri in domeniu acreditate de Ministerul Invatamantului sau absolventi. Aplicantii trebuie sa vorbeasca limba engleza la nivel conversational, si sa aiba vârsta cuprinsa între 18 si 30 de ani.

- Avem disponibile pozitii si pentru persoane interesate sa lucreze in Grecia, care nu sunt elevi/studenti, dar care au experienta in domeniu, vorbesc limba engleza cel putin nives conversational, varsta pana la 30 de ani.


BENEFICII OFERITE

- masa, cazare - asigurata de angajator
- salariu cuprins intre 400-700 euro in functie de oferta, experienta si orele lucrate.
- Certificat in Hospitalitate sau recomandare angajator la terminarea programului.


DESCRIEREA FIRMEI

Extern Recruitment este o companie pentru tineret care promoveaza schimbul cultural.
Se adreseaza în special studentilor si tinerilor care vor sa lucreze în perioada verii in Grecia , prin programul Work&Travel. Acest program poate fi definit ca: schimb cultural, distractie,experienta, prieteni noi, bani de buzunar.
Extern Recruitment înseamna SIGURANTA si ÎNCREDERE, candidatul va achita taxa programului doar în momentul în care primeste “Acordul de Practica”.
Este inscrisa la ITM Neamt cu nr. 45 din 7/3/2011