Cafe-baruri din Grecia selecteaza ospatari

BANCA DE JOBURI

03-01-2016 | EXPIRA LA 03-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cafenele/ Baruri/ Restaurante din Grecia selecteaza ospatarite cu incepere rapida. Se ofera contracte de munca de la 6 luni pana la 1 an.

1. BANCA DE JOBURI recruteaza ospatarita pentru a lucra intr-un cafe-bar din insula Creta. Se ofera contract de munca pe o perioada de 6 luni iar salariul este de 700 Euro/ luna. Cazarea este gratuita + unele mese sunt asigurate de catre angajator.

2. BANCA DE JOBURI selecteaza ospatarita pentru un cafe snack-bar cunoscatoare a limbii engleze. Salariul pe care il ofera este de 650 Euro/ luna. Cazarea este asigurata de catre angajator.

3. Ice bar-restaurant din insula Rodos cauta ospatarita. Candidatul ideal trebuie sa cunoasca limba engleza sau greaca la un nivel bun. Salariul oferit este de 800 Euro/ luna. Au nevoie pe tot parcursul anului 2016. Plecare cat mai rapida!

4. Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic dar in acelasi timp sa te simti si ca in vacanta, nu trebuie sa ratezi aceasta oferta cu plecare rapida!

BANCA DE JOBURI selecteaza ospatarita pentru un cafe-bar din Syvota care sa cunoasca limba engleza sau greaca la un nivel bun. Salariul pe care il ofera este de 30-40 Euro/ zi + cazarea si masa fiind asigurate gratuit.

5. BANCA DE JOBURI recruteaza pentru un cafe club din insula Lesvos. Au nevoie de 2 ospatarite cunoscatoare de limba engleza la un nivel bun si limba greaca incepator. Salariul oferit este de 30-40 Euro/ zi + cazarea asigurata in mod gratuit de catre compania angajatoare.


CERINTE

Documente necesare pentru inscriere:
- CV limba engleza + poza cu zambet
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie CI
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Copie ultima diploma de studii (actele de calificare)
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copia asigurarii medicale private sau Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate
-Dovada incetarii raporturilor de munca in tara;
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
- Detaliile contului bancar in cazul in care angajatul are deja un astfel de cont in Romania sau Grecia/Cipru
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.

Alte cerinte:
- Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna si care nu au niciun fel de probleme de sanatate
- Candidatul ideal trebuie sa cunoasca limba engleza sau greaca la un nivel bun.


BENEFICII OFERITE

Nu rata aceasta oportunitate! Alege oferta care ti se potriveste cel mai bine.

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefoane: 0368. 455.955 , 0372.720.464
Adresa: Str. Vulturului, nr. 4B, parter, Brasov
Site web: www.bancadejoburi.ro


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .